23:20:18

I'm running through town

Igår kväll bestämde jag att jag och Agnes skulle åka till stan idag, vi skulle ha tagit elva bussen men så blev det inte, vi kom faktiskt inte iväg för ens med ett bussen för vi suger! Väl på bussen träffade jag Josse som också skulle till stan så jag gick med henne ett tag, alltid lika kul att ses!

Sen släpade jag runt stackars Agnes i varenda affär i uppsala för att hitta ett par lackleggins i rätt stolek, lättare sagt än gjort! Vi tittade i alla möjliga affärer och i näst sista hittade jag en annan sort som jag kunde tänka mig att köpa om jag inte hittade något i nästa. I nästa hittade jag inga så vi gick tillbaka och det första Agnes ser då är precis såna som jag ville ha och det finns precis en av den stoleken jag ville ha! Lycklig Thea ja!

Jag handlade lite mer än så också, det bästa var ett halsband som jag tittat på länge men inte riktigt orkat bry mig om att köpa, fint och glittrigt! Jag kommer antagligen ha sönder det första gången jag använder det men då har jag i alla fall slösat pengar på det en gång!



Mamma fick som hon ville för hon tänkte inte betala för en kort jacka så jag köpte en tunn ful jacka. Hoppas hon blir lycklig när jag fryser för den jag ville ha var faktiskt mycket varmare även om den inte gick ner över rumpan! Dumt dumt dumt.



Hästarna hade världens jobbigaste styltor som inte gick att kratsa bort så gummiklubban åkte fram idag. Stackarna stod ju med hård jävla is i skorna. Men det får Agnes och Emma sköta tills jag kommer hem.

19:13:21

Whanna, Wannah, Wanna, Whatever

Idag åkte Whanna till sitt nya hem i strängnäs. Det är klart att det känns tugnt men hon har lärt oss massor av saker som vi kommer ha nytta av. Det var bra människor och säljer dom någonsin henne så får jag köpa tillbaka henne. Så jag kommer veta vart hon är.



För hon är en kär vän som jag har känt länge. Beslutet om att sälja henne tog lång tid men eftersom att ingen har haft tid att rida henne blev det rätt för jag ville verkligen inte ställa av en så pigg ponny. Hon var visserligen 19 år nu men det är väl bara en till anledning för då kanske man inte får tillbaka allt på samma sätt senare om man får för sig att rida igång henne.

Det är ju inte bara vi i familjen som haft nytta av henne under hennes tid här utan det är också många andra som hon har lärt mycket. Hon måste ju vara lite av en lokalkändis för tillfället;-)



Hoppningen är ju hennes starka sida och jag kommer ihåg första året när jag hade henne då jag faktiskt för första gången hoppade en meter och jag dog inte. Efter det har hon bara för mig framåt även om jag växt ur henne för länga sen nu. Men det är ju fortfarande inte bara mig hon tagit uppåt i höjderna utan faktiskt många andra. Hon busade ibland men hon var ändå säker på allt hon gjorde. Jag tycker att man kan säga att hon var en ponny som faktiskt gjorde allt för ryttaren. Hon fick beröm av Jempa för att vara så hoppklok och fick då även smeknamnet "korven", tur nog användes inte det ofta haha!



Men nu har jag lämnat ifrån mig världens snällaste ponny som har gjort många lyckliga och jag hoppas att hon även lär barnen som kommer få rida henne nu en massa saker. Vi kommer i alla fall att sakna henne<3
00:41:49

tänker man inte finns man inte

Mina krav når månen snart, det är för mycket.

Men man kan inte gå runt och vänta på att något ska hända, för vill man något måste man fixa det själv.

22:15:35

I'm not that kind of girl

Vi hann inte tolka idag men jag har haft mycket att göra ändå. Lina och Micke kom inte heller. Men Sanna, Signe och Frida har varit här och hjälpt mig. Men jag har mockat, ridit, kört släde och sen gjort lite snyggt i stallet. Imorgon kommer dom ju och tittar på pluttan och jag tycker faktiskt att det känns hemskt. Det är ändå en ponny som jag har känt väldigt länge nu.


Man ser typ bara reflexerna på bilden men där är släde och lilla Whanna i alla fall:)

Jag är sjukt trött och har träningsvärk i benen, det är väldigt otrevligt. Om någon kan trolla bort det kan ju den höra av sig!

Jag och Sanna böt julklappar idag, hon fick randiga kökssaker + en kokbok som hon får skriva själv i och jag fick världens sötaste skål med godis, världens sötaste armband och en bok som hette något så otroligt som "Om du vill så kan du"! Jag tycker att det var häftigt och jag blev glad^^

14:33:05

Min fantasi sträcker sig längre än så

God jul ska man säga kanske. Nu luktar huset äckligt av någon konstig mat och det är inte lite mat heller! Jag tycker att det ser ut som att vi ska bjuda in hela österby på middag men det är bara min familj, farmor och faster+farbror som ska äta. Vi har klätt granen idag och vi hade fått massor av nytt julpynt som vi inte visste om så nu ser det ut som att granen har röda utslag. Stackras gran ja. Grinchen går på teve i alla fall och jag tycker ju att det är en av världens bästa filmer haha, fast jag tycker att översättningen i den här var konstig, jag tycker helt enkelt bättre om att dom heter who's och inte vemmar.

;Santa, what's christmas about?


15:30:11

Guardian angel



Du hade älskat det här hjärtat.

23:37:00

did it hurt you?



23:29:31

Kira baby<3

Jag har världens sötaste hund, det finns ingen sötare på riktigt! Hon kom upp och la sig brevid mig i soffan och somnade. Helt underbar ja, min lilla Kira<3



Jag förstår inte alla konstiga mailsvar jag får på hästannonserna. Folk kan inte skriva vilken häst dom är intresserade av eller vad dom ska ha den till egentligen. Skulle dom lära sig hur man formulerar och skriver på riktigt skulle det vara trevligare att sälja hästar tror jag, för då skulle jag inte behöva oroa mig för en hästmördare varje gång jag får ett mail.
17:04:58

this time was the last time

Jag gillar inte att ica har bytt ut sin cola, den nya är ful och smakar smält isglass vilket inte är vackert alls, vad ska jag nu dricka?! (Även om det säkert bara är psykiskt så tänker jag inte dricka den mer)



"How would you feel if everybody acted like you didn't exist, You'd loose your grip, problaby eventually flip."

12:21:34

...be happy



Jag tycker visst om människor, så länge dom inte är genomskinliga.











Sen att typ majoriteten av alla människor är det måste ju vara ett annat problem.

23:26:51

Aggressive bitch



Seriösa aggressionsproblem kanske...?

21:55:00

look this way





RSS 2.0