12:25:00

Vill ha!


Hej jag vill ha en misseunge!
På bilden är det sötisKidnie med sina första bebisar, bland annat Bebin:)
12:55:51

Bebis



21:06:13

Påse på skallen


Mongo, hoppas det inte blir några fula fläckar. Är så jobbigt att behöva göra det flera gånger haha.
20:13:00

Dags att bleka trasslet


20:03:22

Tvättar hästsaker

Tvättar schabrak medan mamma inte ser, hon blir ju inte jätteglad när hela tvättmaskinen är full av hår. Men jag vill ha rena fina och jag har ingen grovtvättmaskin så nu får den bli full med hår i alla fall:) På sommaren brukar jag skrubba dom själv ute men gör man det mitt i vintern fryser man väl fast i marken, och det har jag ingen lust med idag.

14:34:14

Rida ut

Dags att ta ut Tahoe på en tur i skogen, hackamoret på idag! Får se hur det går, annars tar vi väl en promenad:)


Isas bild
12:39:46

Hemma

Står i köket och säger att jag glömt kamerasladden hemma, köket är fortfarande hemma också så jag glömde kamerasladden i boråshemma. Trist för er, för då får ni inte se Sigge med sadel förrän på lördag. Han var så duktig så! Han fick testa den i boxen med en täckesgjord runt. Han funderade på om den gick att äta först men när han förstod att det inte gick ställde han sig och käkade hö istället. Älskar ihjäl min hästiiponnyy!

Satt och kollade på bebisbilder på Sigge för en stund sen, kan inte fatta att han var så liten haha!

11:35:00

Gulle

15:52:50

Grisen

Idag har Lilla Grisen fått träna på hur man går i grimma, blev glatt överaskad då han gick så fint så:) Han är mycket lättare att hålla på med än vad Sigge var när han var bebis. Mycker mer försiktigt och lyhörd än Pigge. Det är så häftigt när man ser personligheter i de små, hur olika dom är, älskar det!



Men det var väl det som gick bra med, Ella stod och frös i hagen (?!) så hon fick ett till täcke och sen fick hon stå kvar där och smocka i sig hö. Sen när vi skulle rida Tahoe var han knas och när jag tittade igenom munnen på honom såg det konstigt ut såå jag måste ringa en veterinär som är duktig på tänder. Man kan ju fundera på om vissa hästar har mer "anlag" för att få problem med tänderna. När vi köpte Tahoe hade han ju världens fulaste tänder, så fixades dom meen nu kommer det igen. Stackars älskling i alla fall<3
22:47:42

Kärlek

00:44:12

Min pärla


Hur jag ska klara mig utan hjärtat förstår jag inte. Kärlekshästen!
Kommer aldrig glömma när vi lastade ur honom hemma, vi hade inte sett honom, för det var ju inte honom vi skulle ha utan Lady, mitt förra sto. Han kom med på köpet, stor, ranglig och livrädd (man kunde spela på hans revben och han skyggade för det mesta) som kastade sig ur transporten och satte sig på rumpan. Att det skulle bli världens underbaraste häst kunde jag inte tänka mig då. Det var 2005 har jag för mig. Nu, 2012, är han rund (kanske lite väl rund om lilla magen), säker och gör vad som helst för mig.

22:47:47

-

Har kört massa bil idag, blir bättre även om det är skittråkigt att köra bil:) Sen har jag glott film, hästarna vilar och snart ska dom få komma in och äta mat. Haha seg dag ja men det är skönt med såna också. Tiden går fort nu, om en vecka är jag i Borås, och bor där. Galet.


Gammal bild på världens bästa (och smutsigaste) Pigge<3
22:03:43

2012

Pappa inledde det nya året med att bryta benet (Lårbenet!!), hoppas alla andra fixar det bättre. Jag å andra sidan har legat i soffan hela dagen, när jag inte sprungit runt och ringt ambulans och såna grejer såklart. Blev så trött efter, för jag var så stressad innan. Galet. Om en stund ska jag gå ut och fixa hästarna sen ska jag nog fan sova:)

Hoppas att älskade pappa mår bra:) Måste på något sätt få ur mig hur glad jag är för att ha en så stark pappa. Inte nog med att han gör allt för oss barn utan hur viljestark han är för sig själv. Han tog sig hem själv med brutet lårben, slå den ni.
RSS 2.0