18:07:37

Önnarps Elaine


Jättedräktig Lurvbulle


Som tycker att det är jättemysigt att bli kliad under stora magen



Typ dör av skratt:D <3
11:48:47

-

Nu har jag visst lärt mig hur man använder kameran igen(a) Nej okey, jag trodde faktiskt att jag hade haft sönder den.






Jag gillar silver bättre än guld, det kanske ni ser haha! Och på glaset står det "Student 2011 Thea", Kommer ju kunna glo mer på det än på mössan senare i livet såååååå:)
Visselpipan fick man visst på köpet, acessoar kallade dom den haha!
Längtar sönder nu:D
16:41:11

-

Sökte på foder på tyda.se och tänkte att jag skulle få upp värsta proffsiga orden.
"Feeding stuff"?! Så tänker jag faktiskt inte skriva.. Låter ju urtöntigt.
15:13:29

-

Min mormor är ju söt som tusan! Och hon vet tydligen mer om mig än jag trodde innan för i födelsedagskortet som jag fick hade hon skrivit ett citat som jag så väl känner igen.


"Ju mer man vill, desto mer kan man" -Charles Baudelaire.
Snyggt!
22:36:55

19!

Då har jag fyllt år igen då, tiden går ganska fort. Har haft en jättemysig dag, och hunnit med mycket saker! Älskar såna dagar! Och det är så galet nice att kunna rida i bara tröja nu! Har fått massa pengar, biobiljetter och köksredskap (Agnes och Emma vill visst att jag flyttar hemmifrån nu haha).

Nu ska jag plugga lite innan jag somnar så är det meganice skoldag imorgon, gillar!
13:02:32

-

"En del av de problem vi har idag beror på att folk vill avsäga sig ansvaret. Folk vill lägga över sina övertygelser och sin tankeförmåga i knät på någon guru, ledare, popstjärna eller något. Folk letar alltid efter någon de kan lita på, någon som de kan sätta sin tillit till, och skylla på när något går snett. Men i framtiden behöver vi personer med kritiskt tänkande, som ifrågasätter allt tills de har fått det svar de söker. Det är så nedslående att se hur utbrett det är idag. Det finns så många här i världen som hellre tror på en sammansvärjning, hur långsökt den än är, än ifrågasätter den guru eller ledare de hittat." - Daniel Domescheit-Berg
23:40:49

-

Kör lite i pappas bil, fixat praktikplats, städat i stallet, hittat en död padda i reflexlådan, myst med hästarna, gått promenad med vovven och såånt mys meen jag har då inte pluggat. En kopp kaffe då och sova i nästa liv, så blir det nog ja:)
Internet var faktiskt dött i morse, annars kanske jag ska lära mig att prioritera lite. Det är ju bara jag som får skylla mig själv liksom, det är ju inte roligt.
18:23:08

-



Vad skaaa jag hitta på dåååååååååå mjaaoou
20:45:27

Rammstein



Pluggar, lite halvdant sådär, ut och ta in hästarna istället ja, puss på det.
19:03:50

-




;Vad heter du egentligen?

;Näää men assååå, jag heter Thea på riktigt.
RSS 2.0