16:45:13

-



Måstee haaaa....!
14:21:33

-

10:39:39

-

Smeten är ju ändå alltid godare än kakan, så varför lägga tid på att göra det till en kaka?!
15:51:57

Sockerabstinens



Sockerabstinens, gissa vad jag köpte? Pepsi max, neeej det blev inte bättre.
AAAHHHHHHIIIIIIIIHHHHHHHMUUUUUU
20:39:17

Dag tolv

Bilder på mig genom åren
Ni får tyvärr bara se de senare åren, förutom bilden jag visade på dagisbarnet då:) Dessutom blir det nog mest hårhistoria, det är så jag (nästan) håller reda på mig själv.


Repris


Tolv eller tretton skulle jag gissa på men vem vet? LÅNGT JÄVLA HÅR


Fjorton? Bra att jag kommer ihåg sånt här. Bebis var jag i alla fall.


Vips sa det så blev halva håret obestämd färg, åttan? Hur gammal är man då?





Vintergrön, vet inte vad jag fick för mig där faktiskt. Det orangea sen trodde jag skulle bli rött men man kan ju inte få som man vill hela tiden:) Det färgades över med rosa sen.


Sommaren innan gymnasiet fick jag för mig att bleka bort allt mitt hår. Har man färgat halva håret svart 7miljoner gånger är det tydligen ganska svårt att få det riktigt blont jaa, doldes lite fint sådär med cyberlox. Sen typ två dagar innan gymnasiet började fick jag ett sånt där jobbigt dampryck och färgade hela håret rosa.


Men det var inge kul så jag ville att håret skulle få vila lite, dessutom hade jag tröttnat på allt blekgrejs, brunt yeeeezzzzzz.


Tyvärr höll inte det speciellt länge heller för näst sista dagen i ettan blev jag blond (pissgul) igen och nu har jag faktiskt lyckats behålla det;)







23:18:25

Dag elva

Foton jag är nöjd med


Det här är ju ingen jättebra bild egentligen, men det var världens bästa häst och jag tycker ändå att bilden tar fram det där lilla speciella som han hade. Han var gammal, klok och världens snällaste. Man ser verkligen att det är Bronski!


Den ser god ut! Enkelt och bra.


Kira ska ut och snickra.


Simbadeet ju, innan eldfesten


Den här är väl lite konstig egentligen, äckligt med öga men det rosa gör det mysigare:)

18:03:07

Dag sju

Platser jag har besökt

Här har jag verkligen inget att skryta om men jag har i alla fall gillat platserna jag hittat till:) Idag till exempel hittade jag enda till Lina där jag lyckades tigga till mig lite kaffe och godis! Platsen längst bort var ju Cypern i sommras, skulle ju inte ha något emot att åka dit igen(a) Jag har faktiskt varit i Danmark en gång också, tufft ja hehe, där åt jag mums mat och fick lära mig att potatis hette kartofell, hur man stavar det vet jag inte men det är ju det skönaste ordet som finns! Göteborg är en fin stad men när jag var där vägrade jag att gå ur bilen, det blir lätt så när man var en ilsken nybliven tonåring haha! I Borlänge var ju P&L, det tyckte jag om, hade det inte luktat kiss överallt hade det varit ännu bättre.








I borås är jag ofta, det har ju sina anledningar. Sthlm gillar jag inte om jag inte är stenrik just för stunden. Och sen kommer jag inte på några fler häftiga platser faktiskt.
21:37:55

-


This day will die tonight and there ain't no exception
Why should I wait for nothing to wait for?
RSS 2.0