20:30:08

Danko Jones

Danko Jones-Dance



Jag kan inte koncentrera mig på skolarbetet om jag lyssnar på musik samtidigt men jag envisas i alla fall att lyssa på det. Har en Danko dag idag så jag kan helt enkelt inte få för mycket av det!
20:31:08

My girl



Bra konstiga saker kommer hon på den där Sanna!

Gillar att jag är bäst på paint, höhö nooooooooot^^

11:44:36

I'm Eighteen and I don't know what i want!

Sanna och Jasse har varit här i helgen! Jag har tvingat dom att rida lite mohaha så i fredags fick Sanna en ofrivillig galopptur på Nicki barbacka och igår fick Jasse en ofrivillig galopptur på Tahoe, fast inte barbacka. Jag skrattade i alla fall. Sanna fick lite extra "springa iväg häst" eftersom att jag tvingade henne att rida Caruso igår och han var pigg!



Igår var vi i stugan och grillade med, Isa kom då också och även om vi först inte fick igång grillen och sen förkolnade lite av maten så blev alla mätta och glada. Myspys i stugan ju! Längar till sommaren när man kan vara där ännu mera^^




Idag gick jag och Sanna upp vid sju och började baka tårtan! Det tog fan i helvete flera timmar men tittar man på resultatet nu så var det lätt värt det, det blev ju precis som jag ville ha den! Ja, grattis mig, idag blir jag 18!


19:11:03

Lalalaalalaa

Vet du att jag saknar dig?



Jag älskar dig

18:34:54

All the people that you betrayed

Min mobilräkning bestod av 39 sidor?! Mamma orkade inte ens titta igenom för att se vad det var som blivit så dyrt! Jag lyckas alltid^^





Idag har jag mest varit ute i solen med Sanna, älskar sol! Vet inte riktigt vad vi har gjort men det har varit mysigt i alla fall. Sen gjorde jag bilen fin och ren, duktiga jag! Fast jag får ju betalt för det, annars skulle jag aldrig få för mig att tvätta bilen haha! Vet inte vad jag får än men det blir säkert bra, lite extrapengar är aldrig fel.




Den kommande veckan ser inte bra ut den heller, två prov, möte, träningar och jag måste faktiskt få sola! På något sätt ska jag också hinna plugga och rida men okey, vi får väl se. JAG VILL HA SOMMARLOV!! Saknar så sjukt att sitta vid stugan nere vid vattnet och bada, sola och bara vara, myspys men det är inte långt kvar! Sen är det bara ett år kvar på gymnasiet, sen tänker inte jag gå i skolan på vääääääääldiiigt länge! Om några hundra år kanske jag kommer på att det kan vara roligt att lära sig något coolt onödigt och kanske ha användning för det, men som sagt, några hundra år!



Jag har inte tid att fylla år nästa helg! Jag vill ju göra andra saker>.< Jag gillar ju inte ens att fylla år.
20:59:46

You make me sick



Jag och Signe har varit ute och ridit i solen, jag hade ridbyxor för första gången i år;-) Det blev endel bilder som jag visar istället för att skriva massa saker, jag är trött!





12:09:06

Assassinate me

Jag åkte till skolan i vanlig tid och trodde att jag skulle ha matte hela dagen men det var ingen där när jag kom men jag satte mig och började räkna i alla fall. När jag hade räknat ett halvt kapitel började jag fundera varför det bara var jag där så jag gick faktiskt och frågade och då skulle vi ju förbereda oss inför nationella provet i svenska, kul bara att åka hem igen då för jag hade ju alla papper hemma!

Jesus on extasy-Assassinate me

 

Why don't you drag and drop
Instead of copy and paste?
But you put me in your dustbin
You've got nothing to waste
No i neither came to preach and nor to amuse you
I'm not the king of pop who intends to abuse you

When we get on stage i know you watch in the crowd
I know you want us silent but i shout it out loud

Assassinate me like you did with jfk
Assassinate me like you did with johnny-boy
Assassinate me that's the way you solve your problems
But you cannot mute the voice in your head

I know you call me bitch, just a fucking faggot
But in fact you fear the mirror which i'm
Holding towards your face
Get some advice from me
You're so fucking ugly
You should take all your money
Get some plastic surgery

When we get on stage i know you watch in the crowd
I know you want us silent but i shout it out loud

Assassinate me like you did with jfk
Assassinate me like you did with johnny-boy
Assassinate me that's the way you solve your problems
But you cannot mute the voice in your head

I'm a product of your mind. i'm a product of
What you've been thinking
And you should be ashamed for what's going on
In your head!
21:51:29

Grattis Mickääää!

Nikitas mage hänger ner i marken snart, jag hoppas verkligen att det finns ett föl därinne för annars har hon fått fettma och det skulle ju vara trist. Men jag har ridit Ella idag i alla fall och det gick superbra! Varför är det aldrig någon som tittar när det går som bäst?! Hon slappnade av och lyssnade av allt som jag gjorde, älskar ponnyn!

Grattis Micke!!
Jag och Sanna var iväg och fikade hos Micke och Lina med för Micke fyller år idag, nu är han jätte gammal! Men han är faktiskt coolt gammal så det gör inget. Jag och Sanna pillade ju ihop en present till honom! Ett jätte snyggt kollage, höhö.


27 kronor och under den står det "HEMLIG LUCKA" men det fotade jag aldrig för jag suger:)

"Det måste också firas!" Antagligen pensionsbeskedet då^^

Under den hemliga luckan!!

Snyggaste barnen!
21:16:13

I just miss you

Idag har jag haft möte i skolan med min mentor om hur jag ska göra nästa år. Fysik har ju inte varit ett favoritämne och det har känts tugnt att behöva läsa ännu mera fysik nästa år men nu är det bestämt att jag inte ska behöva göra det utan jag ska få läsa hästkunskap istället, det känns bra! Önskar bara att tiden kunde gå en aning snabbare så jag kan få slippa skolan snart?!



Det är sjukt så mycket jag saknar Bronski, även om det är så länge sen så har jag hela dagen kvar i minnet, såren, telefonsamtalen, veterinärdommen och mammas dåliga förklaring till varför. Jag förstod det ju, jag behövde inte den där dumma förklaringen. Jag saknar honom i alla fall, även om alla tycker att jag ska ha kommit över det och glömt allt så tänker jag inte göra det. Han var bäst<3



19:05:53

I'm hoooooooomee

Jag är hemma och alla skriiker wiiihooooe! Eller något sånt ja för alla har saknat mig så äckligt mycket!! Det är mera snö här men okey, det var fint väder när jag kom till uppsala faktiskt och på vägen hem var det alldeles gult längs E4:an och det gillar jag, tussilago liksom! Sanna mötte mig vid stationen, myspys, jag har faktiskt inte träffat henne på typ hundra år, det vill säga tre veckor! HEMSKA LIV!! Men nu sitter hon här och glor på mig när jag skriver, bara så att hon ska slippa gå in och titta på min snygga blogg senare;-) Funderar på om jag ska göra om den lite nu snart lite, men vi får väl se när det händer kanske^^

Kira blev glad med, och jag blev glad för Kira! Henne hade jag nästan glömt när jag var i borås faktiskt, hur nu det gick till, för Kira får man inte glömma bort hur som helst, underbara hund!<3 Hästar och andra djur mådde också bra så det känns fint. När Agnes och Emma har åkt bort och lämnat mig ensam hemma har det nästan alltid hänt något konstigt ju, så man vet aldrig!

Men jag har haft det jätte bra hos Michael och jag saknar honom redan massa^^
13:07:51

Thea, kom hem för vi längtar efter diiiiiig!

Sha sha, det är Sanna som skriver med Thea i öronen.. hon är långt nere i landet och tvingar mig skriva lite på hennes blogg.. Så här kommer det några ord från Thea;
Nej okej, Thea har inga ord till er små läsare..  Fast det har jag (sanna alltså), Thea fyller år om 19 dagar,alltså 25 april en söndag!  Då ska alla komma och äta smörgås tårta och annan tårta som JAG har bakat.. Så då får ni alla komma och äta! Fast om det inte är sol den dagen ska Thea ligga i sängen och vara deprimerad tydligen, men vi får ta och göra någon soldans eller något så hon blir gladis. :)

Nu tycker jag att Thea kan komma hem, saknar henne och jag vet att hon saknar mig också och vill träffa mig massor! 
Och kaffe är gott, det ska jag dricka nu, GULL!  



Här får ni en bimbo bild på mig också, så ni vet hur jag ser uuut.

RSS 2.0