23:10:00

The end

.









00:50:10

Bronsken



Det är snart ett år sen, den 16 augusti.
Jag saknar honom fortfarande lika mycket, det gör fortfarande lite ont när jag tänker att jag aldrig får se hästen igen.
Men det är fint att sakna, man får göra det, för det kan bara betyda att det som fanns mellan var på riktigt.
Lilla Bronsken.



"Jag klarade inte ens av att vara med honom när dom gjorde det. Men det gick fort. Men jag var inte där. Jag var för självisk för att stå brevid honom till hans sista andetag."

00:21:10

I only wanna be with you

Michael<3



Bara för att jag har världens snyggaste pojkvän!

22:08:00

Freak Bitch


Alla hästar mår bra i alla fall, Sigge växer så det knakar och dom går ihop med alla andra hästar på dagarna nu. Nikita har mycket att stå i men jag tycker nog att hon har lugnat ner sig med det med nu. Nu är det inte lång tid kvar innan Nicki får sättas igång igen heller, det blir kul sådär precis till skolan börjar, men det är bra att hon inte mår dåligt längre:)








23:29:24

Angelspit



I want you to fuck off, as hard as you can.

10:17:09

Grattis Lina igååår<3

Igår fyllde Lina 18, GRATTIS!!!


Födelsedagsprinsessa!


Snusk



Jag hittade Linas fina bebiskisse, så sjukt liten!


Ellen!

01:13:43

Pooonnyyy

Älskar mina små pluttar!






Och jag har shorts på mig, skjortan är för lång bara så dom syns inte..
21:40:21

Solsönder

Jag är hemma igen ja, igår till och med. Direkt när jag kom hem var det bara att kasta sig ut i stallet och lasta upp hö på skullen, men jag var helt galen och sprang runt och hade roligt i alla fall, hann inte ens märka när jag dog och sånt liksom. Jag är trött av solen om ni undrar varför jag skriver konstigt^^




Idag har det också lastats lite hö, dom lurade mig igår och sa att det var slut tror jag för jag hann knappt vakna innan det var dags, då bestämde jag att Sanna borde hämtas och få bära lite för jag tror att hon tycker att det är roligt innerst inne! Sen åkte vi till stugan och solade sönder, bada får vi göra en annan dag ja^^








Nu vill jag åka tillbaka till boråås faktiskt.







Midsommar, snodde bilden från Josse eller Sandra(A)
10:26:00

Boråååååååås

Idag åker jag till Borås.

Är hemma igen på måndag.



00:02:07

First Sight

00:48:00

Sigge








Fölnamnet är på G, jag vet inte riktigt vad som kommer stå i passet än men Sigge kommer han att kallas! Fixar med filmerna imorgon tror jag, han är så sjukt söt när han bockar runt med Nikita i hälarna^^ Och ni kommer nog få leva med femhundra fölbilder om dagen för jag kan fan inte sluta titta på honom:)
23:52:37

NikitaFöliis<3

Precis när Agnes och Emma kom hem började Nikita föla och nu står lilla fölis där nere i stallet och diar^^

Dom hade sett att hon låg ner i hagen och då gick vi dit för att kolla och då var det på G, hon verkade ha bestämt sig för att föla ute men när vi gick för att lämna henne ifred kom hon travandes efter och in i stallet. I början såg det jobbigt ut men det gick fort. Det tog tid innan fölisen ställde sig upp men nu är allt bra och den har ätit, imorgon ska vi se om det är en kille eller en tjej.

Världens sötaste ponny med världens sötaste bebis!!<3







Vi filmade också men det orkar jag inte fixa med nu, var sååå sjukt nervös när det började! Knäna skakade fan:D
17:24:10

Jag svider

Nu har jag och Signe varit och funktionärat vid Dannemoras dressyrtävling, fy helvete så varmt det var! Jag är på nytt en tomat på axlarna, tur att vi tejpade över tatueringen haha! Blev ett fint mönster där ja så jag tänker nog inte visa mig utomhus på ett par veckor då va! Men det var kul att räkna poäng och springa fram och tillbaka lite, blev sjukt sugen på att vara med och rida!



Jag ska väl fölvakta ikväll med då, min ponny vill inte visa sitt barn för världen än, dumt. Kanske till och med vågar sova i tältet i natt, om jag inte tittar på äckliga filmer sååååå.

Nu tänker jag sova en studn tror jag;o Tills vädret lugnar ner sig så jag kan rida lite^^
RSS 2.0