19:44:46

You better give up!

Jag vaknade åtta i morse, slå den ni! Jag sov alltså två timmar nästan så jag får vara död. Då skulle vi i alla fall åka iväg med Nikita så nu står hon äntligen hos hingsten. Så nu får vi vänta och se. Vill verkligen att det ska gå bra. Sen var det hem igen då och då vilade jag lite framför teven, skitskönt! Förutom att mamma kom och störde mig hela tiden fast att jag sagt att jag skulle vila. Sen kom duktiga Signe och red med mig^^ Vi fixade lite i stallet och med hästarna med. Trevligt var det i alla fall.



Nu vill jag egentligen bara glo på tv, massa knas två kvällar nu så jag är slut och trött på det!
18:30:23

I just wanna have fun!









19:06:45

The bigger the better

Tandläkaren och laga tandiis idag då, sov två timmar eller något så jag är död egentligen! Fast jag vill hitta på något. Vi var i alla fall på stan sen efter, Sanna var ju med, sen kom Jasse med. Vi gjorde inte ett skit egentligen. Nej inget viktigt! Ville kasta saker i morse när jag vaknade. Men jag är bra och gjorde det inte, woho! Aja när vi kom till Österby igen så skulle mamma hämta oss, och det hade hon glömt hur man gjorde, körde rakt förbi och försvann så vi satt där i drygt en timme och hade skit kul, inte! Ville sova på parkeringen men det gick inte, bilarna ville köra ibland så jag var tvungen att resa mig upp igen. Leomönstrade ben idag då, sexigt I know;-)



Jasse är här nu, vi har skit äckel tråkigt. Döda typ, jag vill sova och hon vill äta.

Tänker inte ens prata om det tror jag,


21:42:37

Suck on this!

Asså tråkigt, jag gick inte ur sängen förens vid tre tror jag, vägrade gå upp! Dom sov hela dagen igår så då tänkte jag fan göra det idag>.< Men jag kom upp ändå, lilla Nikita skulle ju ridas innan Agnes och Emma kom hem, blev lite dressyr och hon var jätte fin, lite spänd bara. Sen var det in och leka med hennes hovar, mindre roligt! Men det gick det med tillslut, tror inte ens det blir några nya blåmärken-.-'



Sen kom Sanna hit och åt glass med mig, jag tror jag gillade glassen men jag är inte säker än. Sen red vi med, hon på Bronski och jag på Nicki, okey Emma var med också på Tahoe men det var jag och Sannsii som hade roligt! Gick skit bra och var riktigt skönt att komma ut när det var lite kyligare. Lite galopp blev det i alla fall, Nicki svarar inte riktigt på skänkeln än men det var fint.

Jag och Sannsii ska börja berätta "jag och Sanna" historier, för vi kom precis på att vi gör allt ihop, typ när är bröllopet då?;-) WE'RE GETTING MARRIED!


20:32:51

We're hunting in the night





22:52:00

It's just easier than dealing with the pain

Jahaja, solig dag idag då, var på träningstävling, Ranchtrail med Nicki och hon va skit duktig tycker jag. Det rids ju i två omgångar (tre egentligen) och första omgången gick väl sådär, Nicki kröp under grinden^^ Var sött så det var det värt! Andra gången klarade vi det.


Nicki och jag när hon försökte krypa under

Sen åkte vi ju hem och fixade med hästarna. Jag städade fint i halva stallet haha! Sen fick jag tråkigt och smsade lite med Isafin och kom på att jag skulle dit. Mamma och pappa var inte hemma och ingen av systrarna ville köra mig>.< så jag bestämde mig för att vara lite olaglig och sno en av deras moppar! Mohaha sagt och gjort men jag kom hem levande igen så ingen skada skedd! Perfekt:)
18:22:54

Back to beautiful



Idag har jag somnat med ett leende
och vaknat sur son fan
och åkt bil till Norrtälje/Gräddö
och träffat mormor och storebror
och fått en jävla massa pengar
och plaskat i havet
och blött ner mig
och kastat sjögräs
och gått på promenad
och lekt med Kira
och handlat massa saker
och solat på en balkong
och dissat godis (?!)
och insett att jag är brunare än mamma (haha looser)
och drickit världens äckligaste kaffe x2!

Och nu ska jag duscha
och sen ska jag supa mig så jävla full så att jag inte vet vad jag heter!
11:37:08

Even if it hurts me






Pussigulli<3
01:57:49

I'm young and I'm hopeless






05:36:13

Sömnlös bikini nej

Sömnlösa nätter ja, otroligt men jag kan inte sova! Vems fel är det?! Klockan är typ 05:33 och jag har försökt allt tror jagxD Lätt druckit för mkt kaffe eller något.



Bra på det här med bilder i alla fall, inte lika vit som bikinin i alla fall! Som för övrigt är det bästa jag köpt iår!
23:21:45

Agnes och Emma

Jag saknar er så äckligt mycket!!

21:56:23

Störst, Bäst och Vackrast

Min dator dog helt plötsligt nyss, tycker inte att den borde göra det! Blev lite ledsen. Så idag har jag ju gjort massa saker, har ridit Tahoe och Nicki, Tahoe försökte döda mig och Nicki var världens finaste. Fel håll eller hur? Sen tog jag in alla andra och fixade lite med dom. Nikita är fortfarande halt, hatar henne!

Sen har jag vunnit på röj-flaggor idag, helt klart värt att nämnas då jag inte spelat det på läääänge! JAG VANN JAG VANN HA HA:D Bästa vinnaren eller vad?



Pussigull<33

16:04:24

When you were young...

Jag är bäst, klockan är fyra, det är skit varmt, jag har fixat hela stallet, tagit hand om alla hästar, solat, dött, duschat, och glömt dig!

Snart kommer Olivia och ska rida, blir nog lite på banan bara för det är så mycket äckliga mygg ute, fast det är varmt så det blir nog bara en kort tur med. Ska inte döda ponnyn heller kanske. Får väl se hur det går, jag måste med rida, så jag tar nog ut Tahoe en stund nu så har jag det bästa till sist eller något haha!




Pussigull<33
RSS 2.0