17:58:10

I'll never know














 

21:36:40

I'm done with you

Happ, turridning på islandshäst idag med skolan. Jag fick rida minsta lilla Gusti och det gick väl bra men ingen hit precis. Men vi slutade lite tidigare så jag åkte hem och red tre av mina. Bara Nicki gick bra, hur nu det gick till, både Tahoe och Nikita lekte "hej vi är dumma i huvudet" så jag fick börja om med massa saker, kändes skit drygt. Whanna fick vila och det var hon nog lycklig över, det var så sjukt jävla mycket knott och myggor och lilla Whanna bäbis är ju allergisk.

Jag skriver för fullt för att ha något att göra, känner verkligen hur det kryper i kroppen på mig, även om den är så jävla trött så att den vill dö just nu. Jag måste ha något att göra, vet inte vad, för sent nu, måste sova, kan inte, fuck!



Och du, som inte borde, men ändå.

Funderar varför jag hatar dom så mycket, dom har ju aldrig gjort mig något. Förutom att finnas där och störa. Ljudet liksom skär in i huvudet på mig och jag vill bara få bort det. Jag förstår inte hur dom vågar öppna munnen över huvud taget och låta den forma ljud helt av sig själv utan en endaste tanke bakom. Jag vill inte veta hur. Det är en egenskap jag kan leva utan. Vad fick dom att tro att dom var så bra? För ibland undrar jag om dom någonsin har lyssnat på sig själva eller om dom någonsin har sett sig själva i en spegel.

23:06:33

Kiiwyy's running

Nej, det är inte värt det! Trött på dig.



Thea strippar för Sanna när hon ska bada, Sanna är coola fotograf
20:36:29

don't let me dream of you

Nu blev jag sådär glad, ska börja träna igen med Nikita för Ulf. Han är typ bäst, värsta superhjälten. Men det bästa var att han kom ihåg mig idag! Tränade tre gånger för honom förra sommaren och alltså han gjorde underverk med mig och Nikita, mitt självförtroende var på topp! Men han kom ihåg mig fortfarande! Pappa behövde bara säga Thea, för henne glömmer man tydligen inte i första taget wohoo! Inte hästen heller antar jag, Nikita är ju lite bättre än alla andra;) Så nu ska Thea på livsfarliga hoppträningar snart igen, ska bli jätte kul^^



Dumt att idiot förklara mig, ni är som jag, lika mycket idioter själva. Och det vet nog ni med. Men till skillnad från er kommer jag någonstans.


Älskling, jag ville ha mera tid


19:28:19

Can't have you, Can't leave you






Pussigulli<33
20:59:08

Nothing last forever





Såg att jag inte alls skulle till riskolan imorgon, så jag ljög för Sanna. Hoppas jag hinner träffa lilla henne imorgon ändå, men hon vet ju aldrig när hon slutar. Konstig skola det där.
13:35:09

That's true, It's all my fault.

Jag tänkte att jag skulle skriva lite här nu för jag vet att jag inte kommer hinna senare. Om jag inte tar mig tid till det men det borde jag verkligen inte göra. För lilla Thea ska plugga! Men ni får gärna ringa och störa mig, jag blir bara lycklig, då kan ni passa på att hjälpa mig lite med. Peppa liksom! Aja, vi började med kemi idag och det tycker jag ju faktiskt är roligt även om jag inte vet något om det egentligen. Missade grundskolan men jag vet allt ändå;-) host host!



Ska rida idag, för idag är det sol och jag får sällskap, och det är bra för mig.


17:28:02

bit by bit

Första skoldagen då och vi har redan börjat på ett nytt projekt. Jag skolkade det första jag gjorde i stort sätt, bra Thea! Nej men någon gång ska jag försöka. Ska bli bäst. När jag orkar igen.



Väl hemma i Österby skulle jag handla lite, och självklart ska sjuka saker hända. Det kom fram en random tant bakifrån, snurrade runt mig och hamnade två centimeter ifrån mitt ansikte och börjar prata om mina klackar. Shit va rädd jag blev. Försökte prata och le lite med det finns verkligen inte ord för hur obekväm jag kände mig! Hon typ frågade om jag hade fler hemma och om jag brukade dansa?! Hon var tydligen för gammal för klackar.



Det regnar så det blir nog ingen ridning för mig idag. Haha så jävla opepp jag är. Annars är det ju lite mys att rida i regn men just nu känns det tugnt. Någon gång kommer jag över det med. Fast jag ska ner och mysa lite med dom andra, se om dom med saknar honom. Jag ska göra lite fint i stallet med, har ramat in en fin bild på honom och satt dit våran rosset med, det ska bli som en minnesplats, så att alla vet att världens bästa har stått där. Men som sagt regn, det kanske lugnar ner sig lite snart.

22:59:29

If you go, I wanna go with you



Känner mig liten, liten vill bli ännu mindre.

21:14:32

Deal with it!

Jag äter svart choklad, 81% kakao. Det är skit äckligt. Men jag äter det ändå.

23:44:26

I'm getting tierd of this shit

Kan inte sluta tänka på det nu. Var så jävla sjukt. Igår när jag var hos Lina sa hon att hon hade drömt att jag hade ringt och sagt att Bronski var död. Dagen efter liksom... Ville inte att det skulle gå till sådär bara, för vi alla visste väl att tiden snart var slut. Men inte såhär. Vill kunna ångra det och ta tillbaka honom.

Och egentligen är det så sjukt att man blir ledsen, när man vet. För dör gör ju alla någon gång, när ska vi börja acceptera det? Och inte behöva gråta.

Men det kommer kännas så sjukt att gå ut till hästarna när han inte är där längre. Det kommer slå mig lika mkt varje gång. Varför just nu?



Och det är synd att fråga hur det är eller om det är bättre nu. Det är inte bra. Det kommer märkas när det blir bra. I'll let you know. Men inte nu.
19:54:28

Ja, det gör ont!

Egentligen skulle jag väl ha berättat om allt häftigt igår, men det spelar ingen roll längre. Jag orkar inte.



Bronski Beat, det var kärlek vid första ögonkastet när vi först var och tittade på dig och egentligen ville jag bara ta hem dig direkt utan provridning. Vi båda visste att det var rätt och tillslut fick du komma med mig hem. Vi visste redan då att du var gammal och sliten men det gjorde inget, du var ju du och allt jag behövde. Drygt fyra år fick jag med dig och alla minnen kommer alltid att finnas kvar även om du inte är med mig. Du visade och lärde mig så mkt olika saker som jag aldrig hade kommit på eller vågat annars. Dig kunde man alltid lita på. Tills idag.



Signe hittade honom i hagen med två stora sår över bak knät och hon sprang in för att hämta mig. Direkt när jag fick syn på honom på håll förstod jag att det var riktigt illa. Vi fick kämpa för att få in honom över huvud taget, men han var stark och kämpade med oss. Bronski var sån, han gav aldrig upp något och litade alltid på vad jag hade att säga. Veterinären fick komma och hon sa att det inte fanns något man kunde göra, han skulle ha ont resten av sitt liv även om såren läkte. Så nu är det slut.



Jag klarade inte ens av att vara med honom när dom gjorde det. Men det gick fort. Men jag var inte där. Jag var för självisk för att stå brevid honom till hans sista andetag.

21:09:37

Need a place to hide

Hur ska jag säga det? Vågar faktiskt inte. Brukar inte vara så, eller säga sånt. Önskar att jag inte var så blyg, jag skulle ha roligare då. Folk skulle känna mig bättre.

Inte nervös än, Tahoe gick ju hyffsat idag. Är nog mer nervös för allt omkring som ska göras då. Inte direkt någon som har förklarat hur allt ska gå till. Men det ska nog gå bra. Signe och Whanna kommer äga^^ Hon är så duktig så.
00:02:38

Daydreamer





Tahoe var kung idag i skogen i alla fall, satan så fort hästen kan trava! Men han galopperade lite med, en klockren fattning! Så jag är nöjd med pluttis. Får se hur det går imorgon då, och på lördag. Kommer säkert vara jätte nervös och förstöra allt! Men nej, det vill jag ju inte. Han kommer i alla fall kissa på sig när han ser alla rosa/lila bommar.



Jag saknar dig<3


13:11:29

One true hurricane



Du är det finaste som finns<3
23:39:26

It's never to late

Ge mig månen nu!

Okey va värdelöst men jag blev trött! Jag orkar inte städa för det är äckligt och jag orkar inte borsta håret för det gör ont. Imorgon hoppas jag att Sanna kommer hit för jag orkar inte rida fem hästar, och det är roligare när man är två. Österby på kvällen? Opepp! Men dit ska jag fan. Onödigt inlägg men fuck you! Det är bäst!
21:20:16

I've got something!

Sanna är en bra fotograf, hon har inte fattat det själv bara. Så jag visar hennes bilder. Fegis Sanna! Och det är ju min söta Nikita på bild med så^^ Alla borde få se mitt monster tycker jag. Hon var ju så duktig.



På lördag då?! Alla människor kommer till stugan! Det blir jätte kul och jag slår er om ni inte kommer!
Pussigulliiii<33

20:17:52

Teach them to hate this place

Igår hoppade jag Tahoe lite, såg lite ut som "hej kom och hjälp mig" så det var pinsamt. Får se hur det går på lördag. Red Nikita med, hon galopperade jätte bra, bockade bara lite idag så henne var jag nöjd med, hon ville väl inte riktigt slappna av men hon har ju stått så länge så hon har en ursäkt! Red utan nosgrimma med, inte bra! Signe var här med, hon fick rida Whanna och Nicki. Nicki var suräckel och ville ingenting men annars gick det jätte bra^^ Sen var det TK-möte igår med, vi gick bara igenom lite saker, tycker faktiskt att det mesta redan är fixat. Eller i alla fall lätt att fixa.



Jag och Sanna drog till stugan sen med, vi skulle egentligen ha badat men så blev det inte. Sällskap fick vi med av snälla människor som hjälpte mig att starta moppen med så vi skulle kunna komma hem. Även om den inte riktigt hade någon lust att gå enda vägen hem. Somnade direkt när jag kom hem, sjukt!

Att göra dreads är jobbigt. Tar typ fem år att göra en bara, och det är många som ska göras! Vi behöver förstärkning vafan!



Fick precis veta att en ponny som jag red som väldigt liten har fått gå vidare, 26 år blev hon men det är ju inte fyskam det heller. Lilla Nypon det<3 Henne har många småbarn lärt sig rida på, kommer ihåg att min syster red henne väldigt mkt.
23:12:17

To feel brave

Jag ska vara med och hoppa med på Tahoe, fast vi hoppar lågt då jag inte känner honom så jätte bra vid hoppningen ännu, trist att Nikita inte är igång:( Hon och jag hade flugit över banan. Men nu får Tahoe som sagt visa vad han kan istället, 50 och 70. Jag kommer trilla i backen och han kommer springa till skogs, jag lovar! Skulle kanske ha tagit med Nicki istället. Ska träna hela veckan och komma ihåg att rida ordentligt! Brukar ju aldrig bli nervös! Varför nu för?! Och ja, Tahoe ligger ute på annons nu:( Inte kul alls men det är ju ändå inte säkert att jag säljer honom, jag kommer ju inte ta första bästa precis utan här är vi noga med vart mina bebisar hamnar^^


17:12:18

Why does it have to be this way?!

Nej, eldfesten var väl inge vidare nu heller. Mina kunskaper i att hålla ihop med mina kompisar är riktigt beundransvärda, eller inte. Så jag sprang mest runt själv, hittade på Klot massa gånger och tappade bort honom sen igen. Men han var bra, för jag kände igen honom hela tiden, alla andra gick jag bara förbi>.< Aja, karusell och popcornkrig var väl inte min grej då. Hade inge vidare kul över huvud taget, alla var så jävla sura. Men jag fick en rosa hatt och blå sockervadd. Hade nya rosa saken på mig med som jag fått av mamma, tror att vi drog lite för mkt i den... Jävla sug ser ut som ett tält nu.

16:56:19

Cowgirl, oh yeah!

Lasta hö är inte min grej, jag är död tror jag. Träningsvärk i hela kroppen och den vill ju inte försvinna heller. Jag gissade på att en höbal vägde 10kg men vi vägde en som förhoppningsvis bara gick över måttet som vägde 19kg! Vafan är det för jävla monsterbalar liksom?! Men nu är det inget mer med höet i alla fall, skönt! Hade rymt om jag hade varit tvungen att lyfta mer, jag glömmer hur man lyfter så att man inte får ont så ONT!!! Ett år kvar till nästa gång då, då ska jag ha skaffat massa starka kompisar som gör allt för mig och släpar på monsterbalarna själva^^ så jag kan sitta där med värsta drinken och parasoll och grejjer! Blir fint jag lovar.



Eldfesten ikväll då, inte pepp längre. Men fan jag ska ha kul ändå. Känner mig så bortskämd, kostar massa att gå in där och det behöver jag inte ens betala själv. Och dom skiter i att dricka ikväll ifall att jag vill hem, men hem vill jag inte. Jag är på så jävla dåligt humör med, vill bara slå någon!

11:38:55

Don't give a fuck





Jag och Sanna hade kul med smink inatt. Det är min nya hobby! Massa kul bilder jaaa, vi såg ju för hemska ut men vi gillart som vanligt. För vi är ändå snyggast haha:-D



Nu lyssnar vi på konstig musik, laddar för åtta ton hö och jag planerar helgen, fast det vet inte Sanna om, SHHH! Hon vet ingenting om någonting och det är lika bra att det är så:)











låt mig vara.
22:53:50

Whore!

Now she's sleeping in my bed, oh god I wish that she was dead

Trevlig dag, inte hänt så mkt tror jag. Joo det har det visst! Satt och väntade jätte länge på att en Sanna skulle komma för jag vaknade för tidigt. Sen satt vi här en liten stund innan jag kom på att jag var tvungen att åka till bruket. Där fixade vi lite grejjer och träffade lite folk och sen satt vi där bara. Såg häftiga ut. Imorgon ska vi vara sexiga på höskullen, bli starka män liksom. Nej okey vi blir inga män men fan va sexiga vi ska vara! Och ni får inte se nananananana! Skulle egentligen lägga in lite bilder från igår natt med när jag hade tråkigt och nu när vi har tråkigt men dom får ni se en annan gång eller aldrig. För kameran är jobbig och borde ätas av någon... Sannnaa!?

Lina; Ibland måste man ge sig ut på djupt vatten...... Även om man inte kan simma

22:43:49

Nikita the Bitch!



You're simply the best, better than all the rest!

Hon är hemma och lite har jag väl saknat henne då.
19:18:43

The weak ones are there to justify the strong




Signe var här idag och red med, hon var jätte duktig, hon fick hoppa Whanna barbacka. Sista sprången låg på 80cm. Sen fick hon hoppa Nicki med sadel och då låg sista sprången på 90cm så idag gick det jävligt bra! Jag red Tahoe och vi hoppade lite med, men både han och jag var trötta så det blev inte så mycket mer. Han ska ut på annons nu med så alla som vill ha världens bästa häst lär höra av sig;-)



23:35:30

I'm losing my mind

.



.






14:21:04

What's the deal boy?




Antingen så dör du eller så blir du en grönsak!


RSS 2.0