22:23:14

Maskfetton

Har jag räknat rätt nu väger Ellalurvbulle 503kg, Grisen 241kg och Siggepigg 410kg, valde den formel som jag kände var mest realistisk, annars hade dom vägt så galet lite, och i alla fall Grisen och Sigge är ju små fetton:) Tahoe hade ingen mask, eller i alla fall för lite för att maska av, så jag brydde mig inte om att räkna ut hans vikt.

Är inte det underligt egentligen? Att Tahoe som går i samma hage som maskishästarna hela dagarna inte fått någon mask? HHar dessutom inte behövt avmaska honom på typ sex år, men jag ska väl inte klaga;)
16:00:26

Caruso Starlight<3

Idag har finaste Caruso flyttat till hästhimlen. Där slipper han ha ont i benen och kan styra och ställa med Nikita och Bronski<3

21:32:04

Motioneramera

Idag efter provet (som för övrigt gick bra) Fick jag värsta panikkänslan av att jag inte stängt av kaffebryggaren på morgonen. Ni kan ju gissa vem som sprang hem vid elva för att titta. Den var såklart av så det var bara att springa tillbaka till skolan för att göra det praktiska provet (som också gick bra). Men lite extra motion ska ju vara bra.

Nu är jag trött efter gym och matlagning så det är väl bara att duscha och sova(a). På onsdag blir det hemfärd, ska pussas med Kira tills hon inte tycker om mig längre då tänkte jag:)
21:26:03

Fult

Ska ju visa mitt fula hår innan jag färgar det en gång till. Har sprungit runt med mössa hela dagen så ingen har behövt se mig i alla fall:)

23:16:17

Ångest

När man väl bestämt sig för att färga bort det blonda håret, köpt färg (bruuuuuun) och börja färga. Så är det för lite färg. Innan jag kan köpa ny färg och färga om måste jag gå till skolan. Bara för att skämma ut sig lite extra sådär ni vet, med randigt hår...

20:20:33

Min kärlek<3

23:31:00

Ozzy Osbourne



Stay strong,
Stay true,
Be brave,
It all comes down to you
20:54:00

-

15:33:07

-

Vill man ha något gjort får man göra det själv.
RSS 2.0