18:06:33

You've painted their faces black

Nu ska vi snart till Linis yääy. Alla är fint utklädda och Mih är här:)



Sanna blev ett slags troll till slut ändå, ingen vet varför men okey, på bilden hade hon inte målat dit fräknarna än så det är ännu snyggare nu. Mina slingor i håret skulle ha varit röda men neonrosa är väl skit fint haha not.. Men dom skulle vara lätta att tvätta ur sen så happy Thea ändå. Mih är vit i ansiktet och ska nog föreställa en zombie av något slag ja, för jag kommer inte ihåg vad det var dom sa lalala!

Hästarna har varit ute och sprungit idag, alltid lika hemskt när dom blir så uppe i luften och inte riktigt vet åt vilket håll dom ska, men alla kom in till slut utan problem. Annars har vi slöat, för såna är vi.

Pussigull<3
14:01:08

Yeees, I hate you too

Sanna har en larv i ögat:(

Stressa hela dagen då, på en cigg, inte en glad Thea vill säga. Klockan tre drar jag med familj + Sanna till uppsala. Jag ska på någon tråkig teater, jag har ingen lust! Inte som sur abstinens Thea i alla fall, och Sanna kommer väl inte vara roligare. Fast hon ska inte med på teatern, only god knows what she's going to do.

Här skulle det egentligen legat e bild som jag ritade i paint på hur Sanna ska se ut imorgon men av någon anledning ville inte den jävla bilden ligga här så nu tänker jag gå ut och lägga mig i en lövhög och sura eller något så att datorn får överleva. Tack!

Nu sitter vi i alla fall här med en varsin kopp kaffe och myser. Sanna har svårt att bestämma sig om det mesta faktiskt, hon ska klä ut sig till massor av olika saker imorgon för inget är tydligen snyggt när men bara är det.

Pippis huvud+underställ+cape=Sanna imorgon, passa er!
00:44:51

Blame yourself

Nu har jag haft ett förvirrande samtal med Sanna, vi ska inte till snesslinge och hon ska med mig till uppsala imorgon. Nu fattar jag igen ja haha. Jag har för övrigt fått en ny byrå, den är stor och svart och passar in alldeles utmärkt. Jag har också upptäckt hur svårt det är att få in täcket i överkastet/örngottet (ingen aning). Till slut fick faktiskt Agnes och Emma fixa det åt mig så fixade jag kuddarna för dom är små och lätta.

Trött är jag inte heller, kanske för att jag har massor av saker som jag borde göra men so jag inte kommer hinna med, så typiskt att jag alltid skjuter saker framåt. Det blir ju aldrig av men inte lär jag mig det heller.

Nu ska vi se glada ut och hinna med så mycket vi orkar.

Pussigull
19:09:00

spin around



Inte så händelserik dag nej, men jag har i alla fall ridit. Nikita fick skritta ut lite längre idag och helt plötsligt fick hon för sig att hon inte ville gå mer så några bocksprång blev det men annars skötte hon sig fint. Tahoe fick gå lite dressyr och i skritten skötte han sig i alla fall jätte bra, han måste lyfta lite mer på benen ibland bara för han passade ju på att trilla omkull lite, men ingen skada skedd för han fortsatte lika lyckligt när han kom upp på benen igen. Trava var drygare även om han lyfte på benen för han ville helst springa in till stallet hela tiden och han är så lurig för han gör det verkligen plötsligt, nästan så att man ligger på marken innan man har hunnit fatta något. Fast där hamnade jag inte idag ändå, marken är inte min grej! Frida var gullig och fotade lite med.



Nu pratas det om snesslinge på lördag, jag vet inte vart det ligger eller hur jag ska ta mig hem sen men okey, är det kul är jag på. Säkert. Om jag inte leker fegis och stannar i österby? Sanna svarar inte heller så jag är förvirrad så det sjunger om det. Men det är inte lördag än, lång tid att bestämma mig och kanske bli människa igen.
23:12:36

Fear of the unknown

Så populär jag kände mig helt plötsligt då, händer ju inte varje dag haha! Men jag har i alla fall varit i österby idag, träffade Josse och Sandra lite snabbt, dom eller i alla fall Josse skulle till uppsala på lördag så det var trist men i alla fall, det var myspys att träffa dom. Det händer allt för sällan! Sen har jag varit hos Lina och glott på saker. Vi tittade på jätte fina klänningar som det känns som att man borde köpa faktiskt, när jag får pengar vill säga, men det är sämst för jag har dom bara, brukar inte använda det så ofta och då köper jag inga nya jeans och då fortsätter jag springa i alla mina som är trasiga och det blir verkligen kallt på vintern ju haha! Borde köpa lite långärmade tröjor med men det händer väl i nästa liv då kanske, ingen har väl någonsin behövt en långärmad tröja egentligen?



Vad finns det då kvar att säga? När allting är sagt.
17:13:15

Niquita

Nicki kan verkligen förvåna en hur som helst. Hon kändes verkligen bra idag, jag hade egentligen bara tänkt skritta så att hon skulle få röra på sig lite men hon var pigg och rörde sig så bra i hela kroppen så hon fick gå på lite hårdare idag ändå. Men det var väl hon glad för så som hon galopperade haha. Det kanske blir något av lilla ponnyplutt till slut ändå:)

12:24:41

Sleeping beauty

Lov är nog egentligen inte så bra nej. Usch va länge jag sov i morse fan! På loven är det ju ingen som bryr sig om att väcka annat folk än sig själva så jag låg där och väntade på dödshuvudvärken i sömnen liksom. Nu blir det kaffe och äpple så jag orkar ut och rida sen så att jag med gott samvete kan smita ner till österby och busa.

23:19:47

I'll make you crawl



När man är på dåligt humör gör man dumma saker, så är det bara.

Fast jag kanske är lite extra bra på det.

21:39:34

I've learned the hard way

Idag har jag varit med familjen och Sannsi i norrtälje för att träffa släkt, vi åt ute och hade det lite mys även om jag och Sanna blev lämnade kvar där i en timme helt ensamma. Men det var väl värt det säkert! Pengar pengar liksom, och vi hittade ju värsta lekplatsen där i alla fall jag kunde underhålla mig haha. Fast klätterställningen var ju byggd för småbarn och dvärgar men krypa fram kan också kännas lite häftigt ibland tycker jag.



Handlade lite med, såna här onödiga saker som man aldrig använder men sånt gillar ju jag. Behövde inte betala själv heller så det gillar jag ännu mera, woho!



Jag och Sanna fick inte riktigt plats i bilen hela tiden så jag har lekt litet barn och suttit i hennes knä med, whrooom och sen mosade jag henne typ, vackert som vanligt. Sen dog jag när jag kom hem, frös som jag vet inte vad så jag råkade ju bara somna under filten:)



Imorgon skulle Sanna bort så jag måste hitta på något helt själv hela dagen. Okey, fram till fyra typ, då ska jag träffa Josse en stund och fixa lite saker och sen tänkte jag våldgästa Lina, sånt gör man faktiskt. Då borde jag ju till och med hinna rida lite innan. För jag orkar inte plugga!

22:27:18

Life goes on



Ja men okey dag då, jag har ju inte ens ridit?! Hur nu det gick till, men spelet är klart och mina kära vänner har fått testspela, Sanna som hjälpte mig med alla frågor förlorade till och med mot Micke som inte kan någonting om hästar, det är duktigt. Men det var trevligt att dom kom, Lina vann överlägset så hon tyckte ju att det var roligast.

Innan Lina och Micke kom skulle jag och Sanna baka för vi ville ju ha något att bjuda på när vi tvingat ut dom så långt in i skogen. Men jag och Sanna ska nog inte satsa på den karriären. Våran så kallade tårta var nog mest chokladsmet och våra kakor var egentligen mjöl, gott ja! Tur att vi hade kaffe med.


Jag och Kira dog i varsin soffa.
18:48:08

Start the game

Jag kan inte sova, det är inte min grej.



Nu ska man ha ställt tillbaka klockan också, det har varit förvirrande hela dagen för jag har ju såklart inte orkat göra det än haha! Duktiga lilla Thea som vanligt.



Har bara varit ute ett tag idag, plockade sten och red. Ja sten ja, kontigt nog men pappa behövde tydligen massor av stenar och jag får lyse till ridbanan för det så jag plockade så mycket sten jag kunde. Till slut hittade jag inga fler faktiskt och det är säkert bra att få bort dom med. Sen skrittade jag ut på Nikita i regnet, lite mysigt det med faktiskt.



Här är "Snuttan" med, eftersom att jag sa att jag skulle lägga ut en bild. Söt är hon i alla fall.







21:01:16

I'll never let you down

Men ni säger ju att det är bra med motion, och det har jag ju verkligen fått idag för jag har ju varit ute hela dagen, inte har jag hunnit sitta still heller. Men jag gillar det faktiskt. Jag mår bättre av det med, även om jag får döont i ryggen för att jag typ suger på att lyfta tunga saker.

Tahoe var inte så duktig på att dra nej, han fick faktiskt gå med mig hem när jag skulle möta upp Lelle. Whanna kämpade på bra som vanligt tror jag även om jag inte var med och tittade. Starkaste lilla ponnyn lätt. Kaninen var i alla fall det sötaste jag sett, tänkte att jag lägger ut en bild imorgon. Snuttan hette hon, Lelles lillasyster som hade döpt henne så då får hon väl fortsätta sitt liv så^^ Så får vi se hur länge hon stannar.



Nu funderar jag på om jag ska lägga mig och dö framför teven, men det är nog inte roligare än datorn? Borde kanske skriva kemi som vanligt men jag vill ju inte. Funderar extremt på om jag verkligen kommer orka med skolan, om det kanske skulle vara bättre att hoppa av. Men vad kommer jag hamna då liksom? Tror inte att det är bättre heller. Alla vet ju att jag kommer gå kvar ändå men jag funderar i alla fall. Jag ska bli bättre.

12:30:58

Wanna see the real me?

Morgongymnastik då eller något, för jag har minsann krattat på dannemoras ridbana och det var typ det jobbigaste jag gjort på länge. Tungt ja. Sen bar jag bänkar och den där bron som dom använder på bruksridningen, det satt spindlar på den. Och inte tar det slut där heller för jag ska ju ut och leka med mina hästar, hade tänkt att dom skulle få dra lite idag och sen lite ridning på det då eftersom att inte alla kan dra.

Jag får hem en ny kanin idag med, inte för att jag egentligen behöver en till men den har ju ingen som vill ha den, såå jag bah wooaah gee miig! Galet Thea men det går nog bra. Jag får ju träffa Lelle med:D Det var inte igår liksom så jag blir glad ja.



Jag vet inte vad jag gör, för jag vill inte längre.
20:32:16

in your mind

Hemma idag och många har väl förstått att jag har bråkat med kemin? Ja, det har jag i alla fall gjort men jag kommer inte bättre överens med den än så länge. Jag kämpar vidare! Sen har jag lekt i stallet, har ridit Nicki och Tahoe och båda busade hela tiden men dom va jätte duktiga. Fast jag red Tahoe barbacka och han har ju inte världens finste rygg att göra sånt på så jag tror faktiskt att min svanskota har skavsår(?!).

NU ÄR LOVET HÄÄÄR! Gud så jag har längtat, så nu är jag världens lyckligaste lilla människa typ. Ska försöka plugga på lovet så att jag inte hamnar efter men det är mycket som ska göras! Men lyckliiiig!



Gästponny i stallet som ska stå där till på söndag tror jag, han har typ tävlat fälttävlan på cpnivå och är massa massa duktig så jag tycker att det är kul. Lättroade jävel jao. Men jag kunde ju få testa rida den om jag ville liksom! Dom sa att det skulle gå jätte bra, och nej det var inte jag som frågade om jag fick. Vet inte om jag vill. Men kul ändå. Gilbert heter han för dom som är intresserade haha.

För ovanlighetens skull ska jag vara hemma ikväll, imorgon kväll med tror jag. Bara för att bevisa att det är möjligt? Nej inte direkt men det är skönt att vila med, om jag ska hinna med allt och sen orka skolan efter lovet kanske. Vi säger så.





14:17:37

Prótos

Jag och periodiska systemet är inte vänner längre. Inte isotoperna heller. Men när vi börjar komma överens blir det nog fint igen, men jag behöver någon som kan förklara bättre än boken och läraren faktiskt. Sen älskar jag mitt liv ja.

20:38:21

I don't like the way you make me feel

Var besvikna ni, det är fortfarande jag som bestämmer!

Myspys dag med Sannsi då, hon skulle till sjukhuset så jag fick leka snäll människa och följa med som stöd. Vi hittade på några roliga automater som vi tillslut fattade hur man fick kaffe ur haha! För vi är lite smartare än alla andra. Sen fick jag skynda hem så jag skulle hinna rida, lilla Nicki fick skritta lite idag bara. Jag tänkte inte åka till skolan imorgon heller tror jag men livet leker vidare!



Saknar min Bronski, så att det gör ont ja. Precis.

Jag ska spara till en egen resa och glömma färden tillbaks(8)
Ja, faktsikt, låter som en fin idé. Vad som helst förutom det här tror jag. Ni suger, ni vet det va?

Pussigull<3
20:45:38

Make some noise

Okey, jag var på dåligt humör i förra inlägget, blev gladare sen av någon anledning, ingen vet varför men det kändes bra! Ska börja pilla lite med spelet som jag gör i skolan tror jag, kanske behöver rita lite i mitt liv? Haha ja eller något sånt va. Men snyggt blir det i alla fall, rapporten vet jag inte om jag orkar göra den här veckan, får se hur tiden tycker.

Jag är glad och lycklig! Alla andra borde också försöka. Det är fint.
Men du är för långt bort.

Ja, men ni får ju faktiskt tycka vad ni vill, för jag kommer ändå aldrig bry mig om vad någon annan säger, så länge det känns rätt i mitt huvud är det så jag tänker göra. Ni borde vara glada för det och sluta klaga, för jag tror verkligen på det här.



Mamma; Men du röker ju, men du får tjuvröka, så länge inte jag vet något.
Men lilla mamma, då vet du ju, då kan det väl inte vara att tjuvröka längre?

19:01:40

I'll never know

Jag var faktiskt i skolan hela dagen idag, duktiga jag! Fast jag fick sluta tidigare ändå. Fick veta att jag ligger på gränsen till vg på häst- och stallskötsel och att jag skulle göra ett prov till för att dom ville att det skulle bli så högt som möjligt. Tur att jag redan kunde det vi gjort för jag har ju inte precis varit på dom lektionerna. Grattis världen, man behöver faktiskt inte ens vara i skolan för att klara av den, WOOHOO! Slappt ja. Jag som trodde att närvaron typ var det viktigaste i världen för alla har tjatat och sagt att den kursen skulle skita sig. Jag är inte sämst ändå, där fick ni! Kommer säkert sluta på g ändå men det är inte det viktiga.

Red Nickipicki idag med nya sadeln igen, den ligger bäst av dom jag testat i alla fall men jag tycker ändå inte om den, måste fixa om svanskappan lite så kanske det fixar sig med? Knepigt när ponnyn förändras hela tiden. Hon gick i alla fall väldigt bra, tog alla galoppskänklar och var hyffsat pigg, seg i början som vanligt men hon vaknar ju alltid till efter ett tag.

Räknar dagar nu, vill slippa skolan, lov lov lov lov lov!



Thea, vart var du igår eftermiddag när du skulle ha projekt?
Ja, jag satt väl någonstans med dödsångest och funderade på hur jävla värdelösa ni och skolan är antar jag.
Är det inte rättså uppenbart att jag skolkade och åkte hem med Isa istället? Tyckte bara att det verkade vara onödigt att fråga ja.
Puss på er.

21:43:10

that's all

Att sakna suger lite mer än allt annat jag hatar faktiskt.

<3
<3

17:10:39

I wish I was special

Det kanske var lite över mina förhoppningar, som sagt, ingen är perfekt men det här är ju bara patetiskt.



Jag tänker inte rida idag, hur ska det gå? Men jag tror att det är bra. Jag måste bli klar med lite saker, och tänka lite tror jag. Tänka mycket kanske. Jag var en stund i skolan i alla fall, när jag satt utanför kom det fram heeelt okända fjortisar till mig och frågade om jag kunde köpa ut cigg till dom och jag typ, öhhm alltså jag är bara 17. Men inte gav dom upp för det heller utan då stod dom kvar där och skulle prata och sånt (?!). Och jag satt ju och pratade i telefonen när dom kom fram, ofta man liksom stör någon då? Ohyffsat tycker jag, speciellt efetrsom att dom inte lät mig vara ifred heller, korkade jävlar. Senare i österby var jag tvungen att visa leg för att få köpa energidricka av någon anledning? Så ingen fattar hur gammal jag är idag. JAG ÄR 17!!

Jag och Isa var med Jasse och kollade i hennes mammas affär med, det var skitmys, visste faktiskt inte att den låg där men det kommer nog gå bra för den^^ Dom skulle ha massor av olika saker, alltså inte bara affär utan typ kurser och hela köret!

Jag kan verkligen inte göra som folk säger. Hatar när någon försöker bestämma över hur jag ska känna eller vad jag ska göra. Det är mitt liv, ni har era egna bajsliv att bry er om.
21:29:14

I'm sorry, he's mine

Drömmde värsta mardrömmen! Tog jätte lång tid innan jag fattade att det inte var på riktigt hahaxD SÄÄÄÄMST!

Nu hatar jag både kemi och fysik, riktigt onödiga ämnen som jag inte vill läsa mer! Fuck dom. Men jag slutade tidigare från fysiken och kom hem en halvtimme tidigare! Sånt är verkligen uppskattat för jag och Frida hann med det mesta i stallet tror jag. Nickipicki var superduper idag, otroligt så hon har förändrats!

Jag har lov nästa vecka, tror inte att någon kan förstå hur mycket jag längtar till det! Skulle kunna dö för det, jag lovar!





Vad väntar jag på?

15:15:39

You are from a perfect world

Klantighet nummer ett har varit i farten igen, fan jag gör ju illa mig hela tiden. Det var ju svinhalt på taket igår kväll och tro fan på att jag trillar. Var hur nära som helst på att åka ner men jag klarade mig med ett jack i armen, eller ja förhoppningsvis bara ett jack, den är ju lite svår och dryg att röra på men i alla fall, DUKTIGT THEA!

19:57:27

I don't know you

Jag tror att jag lever igen, jag hoppas det i alla fall för nu har jag ju verkligen slöat bort hela fina dagen. Jag som skulle ha gjort massor av saker. Jag har säkert blivit sjuk med. Men min Sanna baby är ändå finast i världen som fixade en huvudvärkstablett och vatten till mig i morse när jag låg döende. Och Lina baby är lite finare ändå som lät oss sova där när vi var rädda i mörkret. Vilka fina vänner jaaa!

Agnes; Haha du ser ju ut som hon där cruela DeVil!

Tack tack lillasyster!



Fråga inte om du inte vill veta, du vet ju att det kan göra ont.


Tillbaka där jag började, jag hoppas att man inte kan börja om för många gånger för det här kommer verkligen ta lång tid.
16:58:40

I know you're not a toy

Jag är död, eller i alla fall något liknande. Jag och Sanna måste verkligen sluta ge oss ut på såna här äventyr någon gång, vi blir ju kaos i huvudet. Men vi hade trevligt som vanligt. Orkar inte ens berätta vad vi gjorde faktiskt för jag är Dööööööööööhöööd. Min syster gör i alla fall världens konstigaste mat, så jag är inte den enda i min familj som suger på sånt i alla fall höhö!



Du är konstig, för jag förstår inte sånt jag brukar när du finns.

Pussigull<3
18:48:03

Before I forget

Nu har jag bråttom igen som vanligt, jag lyckas alltid få det när jag egentligen vill ta det lugnt.

Hästarna gick bra idag i alla fall även om banan var fylld av vatten, det fanns rosa bommar och jag som red som en kratta, duktiga bebisar<3

Nu ska jag i alla fall ner till österby som vanligt, det är säkert bara för att jag säger att jag ska vara hemma och göra saker som jag får för mig att ränna där nere ännu mera. Men kul ska jag ha!

Fuck you!<3
00:08:33

Don't feel anything

Waldorf bitchen har min video på hemsidan, värsta elakt ju!

23:42:29

Nothing left to prove

Nyblekt och lite finare än förut! Okey att vi hade lite lite färg men sånt dör jag inte av, måste ändå göra om snart igen och det är snyggare nu. Jag lovar!



Nu har Sanna lämnat mig, men hon skulle komma och kolla på hästarna imorgon. Hoppas att det inte regnar, då gråter jag nog för det kommer säkert ta jätte lång tid innan det där är klart. Inte pepp ändå så det kanske inte spelar någon roll. Men jo! Det tänker jag visst vara, för det är roligt!



Vad händer imorgon människor?
Då menar jag bara dom jag tycker om,
resten får gärna lämna mig ifred,
jag har inte tid för er;)




Pussigull<3
16:57:34

It's not made of gold

Sanna säger att hon har rövmatism, hon kanske inte vet att det heter reumatism men okey, hon kanske är smart ändå? Hon som inte ens vet vad en trippelbarr är..

13:32:03

I'm sure everything will end up alright

Men en skolkare kan också vara skötsam! Jag pluggar ju hemma liksom? Jaja jag vet väl också att närvaron är viktig men den mår bra än så länge, för jag är bäst wohoo! Fast det var synd att jag hade alla smarta saker i skolan så det blir inte så mycket plugg ändå tror jag. Men jag gör det jag kan göra helt enkelt! Ska ju åka med två hästar till dannemora imorgon med tror jag, blir bra miljöträning, i alla fall för Tahoe för han är ju värsta fegisen.. Men jag tror att det går bra, Nicki kommer väl vara kolugn som vanligt bara för att hon inte är hemma haha.

Sanna har lovat att fixa mitt hår idag och att mata mig med kakor! Har hon inte med sig kakor dödar jag henne, för jag är ju hennes fetto kompis:D Jag ska tvinga henne att rida med så slipper jag rida tre-fyra gånger, kan kännas bra.

Tänt i spisen med massor av värme<3 Finns inget bättre nästan, varm och glad samtidigt!



Jag vet att kroppen bara försöker lura mig, för jag kan andas. Jag tänker inte gå på det igen i alla fall, jag vet ju precis vad som händer och vad jag måste göra, haha ta det lugnt ja! Det gör jag, från och med nu. För jag är bäst och kan lura tillbaka! Woohoo! Pussigull<3

22:43:36

I think of you



Jag vet inte vad som hände. Men det var inte bra.

20:05:36

Think of your future

Jag är ju för bra för att vara sann!

Kom för sent i morse, en och en halv timme, hur nu fan det gick till för jag var ju vaken på morgonen. Pappa segade som ett jävla as! Sen har jag suttit och målat bara, håller fortfarande på med det där spelet som ska vara klart imorgon, drömma kan man ju liksom för jag har knappt börjat. Sen sa huvudet PANG och jag började se blixtar framför ögonen och sen kunde jag inte resa mig upp, grattis va fan var det som hände? Obehagligt.

Jag måste fixa håret, gud jag kan inte gå runt såhär fan. Gråter av fulhet snart, jag lovar!



Nu ska jag springa ikapp med tiden.

När jag kom hem från det var jag så lycklig, nu vet jag inte vad jag känner.
23:03:56

what is left?

Måste måste vänta, även om jag inte vill. För jag vet att dagen kommer snart och då kan jag lika gärna vänta. Det blir bäst så, även om jag vill säga det nu! Men inte nu, senare!



Pussigull<3

21:07:53

Don't look away

Svalt kulan till piercingen för att jag är bäst!

Hade prov i häst- och stallskötsel idag, i det stora hela gick det ut på att känna igen foder tycker jag. Antagligen bara för att vi satt och smakade och luktade som idioter. Hästmat smakar jord bara så att alla vet!

Sen gick jag till Waldorf för att träffa Sannabanan, hon är en subba för jag fick sitta där och vänta i typ en och en halv timme, inte vackert! När vi väl kom ner till stan gick vi och åt nyttig (?) sallad, myspys. Sen ringde vi Sariis som jag kom på att jag inte hade träffat på typ hundra år så vi gick runt med henne och hennes kompisar ett tag. Sen lekte vi med hennes vovve som är det sötaste jag sett efter Kira då! Vi hade tänkt att gå till vox och kolla men vi kom på att det var mobbat, kommer inte ens ihåg när jag var där sist.



Kollade på mitt klämblåmärke idag och det är seriöst det fulaste jag sett! Hamnade lite fel tror jag..

Sanna; ÅÅÅHHH jag kommer inte ihåg när jag duschade sist!

Sluta leta fel, du har dom med.


Hunden hårade jätte mycket och den gör faktiskt inte det som man kanske tror på den här bilden haha! xD Neej..
22:28:40

Life has never been so sweet



I like it a little better when you take it all off

21:34:23

Here and now



Jag kanske behöver vila, men tiden räcker fan inte för sånt.

Fast jag hoppade över sista lektionen i skolan idag, fick ändå inget gjort. Alla pratar i mun på varandra hela tiden så sitter jag bara där i mitten och vill dö så det kändes bättre att åka hem och kanske få något gjort, det hände ju inte men det var skönt i alla fall.

Har ridit tre hästar idag och pysslat med dom andra två och sen fixat stallet, helt ensam. Var jag nu får energi så det räcker till det vet jag inte men jag lever ju fortfarande, right? Tahoe är tydligen mörkrädd, jag hade bara tänkt att skritta lite barbacka på honom men han flög runt endel ändå, inte fint att sitta på den ryggen då kan jag ju säga. Resten gick bra. Haha har bara ridit barbacka idag av någon anledning, så enkelt och säkert bra för någonting. Kul är det ju i alla fall.

Jag har bestämt att jag ska beställa kläder för pengar som jag inte har. Det heter pappa betalar höhö. Jag behöver verkligen några långärmade tröjor så att jag inte fryser. Jag har ju till och med hittat några som jag faktiskt tycker är snygga och användbara! Woow

Jag saknaar dig!

Pussigull<3
22:42:41

Can you let go?



Ska jag behöva oroa mig eller är det bara ditt konstiga spel som jag inte förstår?

19:10:52

I'm yours

Jag orkade inte gå på fysiken och nu har jag drömt mardrömmar om att skolan ska kasta ut mig bara för det, fatta vrak. Men förutom det har det varit en bra dag antar jag, lite sån här vila och vara för sig själv dag. Kanske till och med jag behöver såna ibland? Svårt att tro.

Vad är det som händer? <3
22:45:36

I need time

Men det finns ju fortfarande så många frågor som man inte får svar på vilket gör allt omöjligt att tro på och då blir vi med en fantasi! Men en fantasi är orimligt för vems fantasi skulle det vara?

20:07:18

give it to me



Du är inte kul längre, nästa!

18:58:45

Run Bitch

Igår pratar vi inte om. Inte mer än att det var roligt. Även om sverige suger..



Jag kan inte bli argare faktiskt, det är verkligen så att jag vill ställa mig och skrika, som om det skulle bli bättre då va? Allt har gått fel idag. För det första förstår jag inte hur man kan säga så, det finns ju inte, så gör man inte, simpelt. Tur att jag inte tänker jobba med barn av något slag. Har haft värsta dagis i stallet idag och sånt klarar jag nog inte av. Speciellt inte när ett av dagisbarnen egentligen (säger sig vara) ett år yngre än mig, när man har levt så länge ska man veta hur man beter sig. Jag kokade i alla fall över, ville skrika, ville slå och sparka. Men sånt gör inte jag. Låt mig flytta eller vad som helst, jag orkar fan inte med det längre, lovar att jag smäller annars.



Sen gick Nikita inte bra heller, så jag orkade inte hålla på så länge för det skulle ju bara ha slutat illa eftersom att jag redan var så jävla sur. FÖRSVINN UR MITT LIV! Men imorgon blir bättre, det har jag bestämt redan.

Jag får ta beslutet helt själv och jag vet att det är rätt. Det blir bättre för dom också och mår dom bra är jag glad för det är det enda som betyder.

Så glad för att du finns<3

19:32:00

I can't remember



You're not even worth the fight

23:56:32

Real Life

Sanna baby har en ful tumme<3
Vi älskar den. När hon inte suger på kondomer,
det är lite äckligt...

23:54:00

For a little while

Idag har jag lekt på stan med Sannsii, så egentligen har jag typ halvskolkat massor idag, men bara halv! Min lärare skolkade faktiskt också. Har i alla fall handlat upp alla mina pengar wohoo! Har typ tio spänn kvar eller något för jag är bäst jao. Massor av onödiga saker som vanligt, bara sånt som jag vill ha. Jag och Sanna träffade på en Ante med som åkte förbi uppsala lite ovanligt sådär liksom, så vi lekte bilhoror och åkte i hans fula bil som inte pratar, åhh sa vi inte att vi aldrig skulle göra det igen kanske?! DEN VÄLTER!!!! Inte fint nej men det var trevligt att träffa människan igen, det händer ju inte så ofta.



Pratade lite med Sofie idag om mönstringen och hon berättade att hon kände någon som hade åkt dit, rullat in sig i mattan och skrikit "Jag är en vårulle!" och jag höll ju på att dö av skratt, så vill jag med göra!



Sluta sluta sluta sluta sluta! Är det inte bättre att säga allt direkt kanske? Att det är fel, åhh försvinn!



På bussen hem skapade jag och Sanna ett fake rockband så vi satt ju där, lyssnade på musik, hon trummade och jag mimade, fan så snygga vi var alltså.

22:35:00

more than anything



I'm too perfect for someone like you.

20:28:29

I'll never let you down

Jag vill då alltid ha sånt som är så jäkla jobbigt att få tag på.





Då sitter man här igen då, varför är det aldrig någon som funderar på om dom som bloggar egentligen har ett liv? Sitter ju satan bara vid datorn och hur fan hinner man uppdatera 14 gånger på en dag?! Det är inte normalt i min värld nej. Men okey, jag sitter i alla fall och leker, jag har skaffat någon ny hobby som går ut på att beskära bilder så mycket som det går. Inte ett dugg kul nej, jag bara gör det ändå..

Jag har i alla fall mockat i mörker idag, tack pappa! Det är inte roligt att typ gissa sig fram.. Men det blev ju bra tillslut. Nikita var väl fin idag, typ som alltid.



Jag har världens sötaste hund<3 Kira är alltid glad och hittar alltid på bus. Min fina älskling!

21:28:27

I will never tell

Sluta, det finns bara antingen eller, inget mitt i mellan.

21:03:52

Fantasy world

Nu skiter jag i det.

Jag hatar att mina systrar har slutat rida och lämnat mig med sina hästar. Jag som redan har tre att hålla igång, en av dom skulle säkert egentligen behöva ännu mera motion. Jag orkar i alla fall inte två till även om jag bara behöver ta in dom, jag hinner inte, det finns inte en chans! Jag älskar ju deras hästar med men nu måste det fan hända något snart. Jag har också ett liv utanför stallet, jag lovar!

Jag hatar fortfarande kemi och kemiläraren, förstår inte vad jag har gett mig in på. För sent kom jag i morse med, det gillas inte! Ridskolan sög som vanligt och jag lovar att jag hade motvind vart fan jag än gick, bytte jag riktning gjorde vinden det med, trodde jag skulle blåsa bort ett tag.. Träffade coola hovslagaren där med fast jag hann bara säga hej för jag sprang runt med hästar. Två gånger kvar, sen slipper jag det där! WOOHOOO!

Jag vill inte ha någon jävla vinter! Ge mig sommar igen så blir jag lycklig liten!




Mitt nya sätt att klara av skolan fungerar inte, måste komma på något nytt innan jag dör.

Pussigull<3

22:44:23

All you had to do

Det är enkelt att hålla käften, du kanske ska försöka?!



Nu känner jag mig hyffsat klar med kemin som ska vara inne imorgon, den jag ligger efter med får jag ta tag i imorgon eller sen när jag inte är halvdöd. Det går åt mycket energi när man är arg tror jag haha. Fast jag måste nog lugna ner mig med många saker, har för mycket på gång samtidigt.
21:10:13

What if it was you

Nu jävlar måste det vara något fel på mig. Jag somnade när jag kom hem och sov enda till mamma väckte mig vid nio kanske. Det värsta är väl att jag skulle kunna fortsätta sova nu, vilket säkert är det som kommer hända, så jävla sliten! Nu kommer jag säkert bli dösjuk eller något. Halsfluss tack! Fast jag måste göra kemi, men jag hinner inte så mycket nu men bättre det än ingenting.

Pussigull<3
20:41:47

I heard it all before

Vi gör det enkelt, DÖDA MIG NÅGON?!?!?!

Vilken jävla skit dag alltså, det blir nästan pinsamt, jag tänker inte ens börja från början för jag måste skriva det värsta först.. Marilyn Manson, världens snyggaste, sexigaste och bästa man (efter Mi) har ställt in alla konserter i Sverige tills vidare. Jag vill bara skrika!! JÄVLA ÄCKEL!

Okey, lite lugnare, ett tag kanske. Skola idag var ju fan inte bättre, vet inte ens hur jag ska formulera mig för att göra den hemska människan rättvist, förstår inte hur jävla blåst man får vara?! PINSAMT säger vi:) Sen körde bussen ifrån mig när jag stod och väntade så dagen har ju lätt gått ut på att ständigt känt ett behov att slå till någon över käften.



Mötet gick tydligen bra, jag var inte med men dom fattade nog hur sega dom har varit för det dom drömmer om är förbi.

Red Nikita idag, älsklingshästen var bäst! Säger ju att hon är lite kärlek, hon visar det inte allt för ofta bara.

Marilyn Manson-Tainted Love
22:18:21

I'm living for today



You could have been the only one

20:49:26

You may say I'm a dreamer

Jag kastar inte sten på folks bilar! Speciellt inte om människan är femhundra gånger så stor som jag?! Och om jag nu skulle ha gjort det skulle du ju ha slagit sönder mig, det vet du med. Du kommer bara på massa korkade saker för att kunna kalla mig för allt du nu vill. Jag är för smart för att göra sånt, så är det bara! :)



Har lekt i stallet hela dagen så jag är egentligen massa trött och borde väl sova. Men som vanligt har jag ingen lust haha. Det är ju typ Osbournes reloaded eller vad det nu heter på tv, det vill jag se:D

Imorgon ska mamma och pappa på möte i skolan med, fast jag tänker inte gå för skolan kan äta bajs eller något sånt fint.

01:36:51

I don't love you

Och jag är full igen(8)

Nej, hemma blev man ju inte, fint det. Sanna bjöd hem mig över natten liksom;) Hon tjaffsar om att hon har 79% chans på mig, såklart baby.

Mohaha nej dumt, fuck you!

><><-Snygg är du
><><-Jo tack, jag vet!;)
18:07:34

You break me down

Jag funderar seriöst att gå i ide, vi ses till våren liksom? Synd att det inte fungerar så, jag skulle ju ha varit så lycklig. Jag fungerar verkligen inte när det är kallt och nu är det typ skitkallt, det regnar och det blåser! Inte kul att leka i stallet alls. Och som extra mys så äger jag nog världshistoriens största bitch häst faktiskt. Har ett vackert blåmärke precis över knät, tur som fan att hon inte träffade mitt på i alla fall. Kunde inte göra annat är att skratta. Jag blir så frustrerad för jag förstår verkligen inte. Önskar att puckoponny kunde prata<3 



Ska kanske ner till österby med, fast jag är inte pepp just nu. Måste höra med alla och se för jag tänker inte sitta ute idag igen. Då sitter jag hellre hemma och dör av tråkighet istället. Tycker jag så är det illa. Men alltså jag kan ju inte beskriva hur mycket jag frös igår, inte ens kramisar värmde.

Nu ska jag leka jobbig och ringa alla jag känner så jag överlever. Fint det:)
00:32:12

Puuuussss på dei jaao

Jag ska bevisa att jag har rätt.

Jag ska aldrig i hela mitt liv gå ut igen, för ens imorgon! Haha nej okey dumt, men jag har i alla fall varit i österby och träffat Sannsii och Jenny, vi satt ute och frös ihjäl, därav mitt fjantande att aldrig gå ut igen. Men jag trodde att jag skulle dö! Sanna åkte med mig hem och nu sitter vi här och fryser fortfarande fan. Skulle ha pluggat men jag är fortfarande arg och vill skita i det där, kommer bli likadant imorgon:) Så skötsam så.

Nu ska vi se på film för den vi skulle driva med ville tydligen inte sitta vid datorn, trist för dig!

00:09:11

They won't look behind




I'm sure you heard me baby,
I only wanna be with you

21:52:33

It's not a fucking game

Folk runt omkring mig har ju problem, ni vet inte ett jävla skit, ni kan inte se igenom mig. Jag vet precis hur det fungerar och hur det är, ni ska bara hålla era fula käftar stängda och kanske börja bry er lite mer om era egna liv istället för att lägga er i mitt. Här bestämmer jag, jag tar beslut, och jag har mitt egna ansvar. Låt mig lära mig bara, annars kommer jag stå här resten av mitt liv och inte ens veta hur man är en människa. Men av mig får ni inget sagt, för jag tänker inte berätta, jag vill inte ens minnas och jag vill inte att ni drar upp det. Jag vill inte tillbaka och jag ska inte dit, dra fan inte i mig!

Seether-Fake it


Jo jag mår bra, men ni gör mig så jävla förbannad, rasande, explosiv.


10:42:23

Ethos, Logos, Pathos

Sitter i skolan igen och pluggar som ett as typ, har faktiskt skrivit 40 rader nu;) Okey att jag är efter med den och att det typ är hur många rader som helst kvar men nu är det bättre än elva rader:D Fint, jag tror att det blir bra i alla fall, om jag kommer ihåg hur man får skriva, annars börjar jag gråta och springer till Broren och Emman som fick visa mig förra året. Jag ska bli en encyklopedi! Då borde jag ju bli en sån som vet det mesta liksom, ett vandrande uppsalgsverk. Jobbigt mål, jag vill inte längre, mina systrar får stå för den egenskapen tror jag.

Träffade Jass innan skolan och hon berättade massa hemska saker, är det så på riktigt måste det ju hända något för sådär kan det inte fortsätta. Då blir lilla Thea aggresiv. Sannabann leker sjuk idag, dumt och elakt tycker jag ja.

Det var ju värsta krocken nära mig igår, haha två bilar trillade ner i diket och en hade tydligen legat upp och ner, och stackars jenkaren(?) var inte så jätte vacker längre om jag förstod det rätt. Och såklart var min Isafin där typ först igen haha, för hon för olycka med sig eller något, neej okeei det gör du inte älskling:) Vi skyller på vägen och alla galna dumskallar som tror att dom kan köra yes!

Visst borde jag ha fått pengar nu? Jag har nämligen en massa saker som jag behöver köpa för att klara vintern i år igen! Jävla kyla.

Han tog giftet frivilligt, det han stod för var viktigare än livet.


RSS 2.0