21:55:18

Rodeohästen

Världens bästa Tahoe var på rodeohumör idag, det händer inte ofta. Hoppas att han vill leka något annat imorgon för det gör ju ont att trilla av. Pappa passade på att flyga av första gången också, och flög gjorde han ju verkligen tills huvudet dunsade i backen, ont fick han jaaa.. Hoppas det har gått över till imorgon:) För det gick faktiskt megabra länge innan Tahoe inför sista hoppet laddade och hoppade iväg, sen fortsatte han leka på det viset, så jag också fick trilla lite när jag hoppade upp för att känna igenom honom.

Men det är väl tjusningen med ridning? Den ena dagen är inte den andra lik, och det krävs känsla för att klara av det. Man lär sig att sammarbeta med en självständig varelse och lär sig saker tillsammans. Även hästen kan ju ha sina dagar. Älskade djur!<3
22:20:44

Uppsala

Åh så trevligt det var att gå runt i Uppsala idag! Något annorlunda än hemma liksom, plus att jag träffade Jasse!:) Megatrevligt.

Har benhinneinflammation i höften=ta det LUGNT i två veckor. Sen får jag träna upp muskeln som ligger och hoppar fram och tillbaka över höftknölen, blir megabra:) Skulle inflammationen inte ha gett sig skulle jag komma tillbaka för eventuell laserbehandling (tur att han sa laser och inte akupunktur).

Hästarna står inne och tuggar hö, tänkte att killarna som står ute vill komma in en stund eftersom det har regnat så galet mycket idag. Söta djuren var leriga som satan! Man såg inte ens att dom hade päls under lerkakorna;O Bara att borsta fina igen:D
00:09:41

-

Imorgon ska jag kolla höften, på onsdag har jag körlektion och hovslagare och på torsdag åker jag nog till pojkvän. Blir en trevlig vecka:) Plus att jag har världens bästa hästisar, så galet underbara djur som jag har sån tur att få hålla på med:)

20:08:33

I do my own stunts

Hittade ett jättefint och lite roligt schabrak som jag ska se till att beställa, det hade passat bättre när jag hade Nikita men Tahoe kan ju han också:)


Megafina anda saker också, synd att jag inte är världens rikaste människa:)
Ni hittar det här.
19:59:11

Han har ett namn!

Ami Fidéle
e:Fredriksminde Hazy Chance
u:Önnarps Elaine

15:19:31

Lat



Liite lat, men jag har gjort allt som jag borde ha gjort idag. Då får man vara lat en stund.
16:44:00

Småkillarna

Sigge sprang runt med en kon i munnen medan fölis hoppade runt och försökte få Sigges uppmärksamhet. Söta djur:) Trist att jag inte hade kameran-.-
13:55:23

Gammal kärring

Det började igår, jag stod och vilade på höften så som jag alltid brukar göra. Det säger knak, höften hoppar till och det gör meeeeegaont! Men jag rätar ju snabbt på mig och går en sväng, kändes bra. Nu har jag varit ute och jagat rymmande hästar och jag kan fan inte röra på mig?! Får vänta tills någon kommer hem innan jag kan gå ut, så den kan hämta mig ifall jag dör ute någonstans.

Alltså ni vet att jag bara är 19 va? Jag är inte 80, jag ska inte ha såna här problem!

Vem ringer man? Vad gör man mot sånt här?
10:52:49

Soffpotatis

Idag är jag och Kira riktiga soffpotatisar, vi är nämligen ensamma hemma och kan ligga i soffan så mycket vi vill haha! Mysigt att ta det lite lugnt ibland också, och eftersom det blåser helt galet ute passar det jättebra just nu:)

13:09:00

I wish you were here


I can be tough, I can be strong
But with you, it's not like that at all
There's a girl that gives a shit
Behind this wall, you just walk through it
11:15:17

Kyra

"En valack säger man till att göra något. En hingst ber man och till ett sto skickar man in två skriftliga ansökningar och frågar om hon skulle kunna tänka sig att göra detta..." - Kyra Kyrklund



10:13:47

Brisen

Hopplade hästarna igår, barbacka såklart. Man ska inte göra det på Tahoe, skavsår heter det:) Annars var han bäst, älskar hästen! Red honom efter Nicki så jag var både lite trött och irriterad (Nicki segade) men så sitter jag upp på honom och han gör allt rätt, grym!



Nu ska jag skriva terrängpropp och hoppas att det slutar regna, vill ut och rida idag med nämligen:)
14:13:23

Danko Jones

Haaar både bilder och filmer från igår, det var ju megatrevligt:) Vi stod längst fraaam, fick sitta dr och vänta i två timmar innan för att få stå där men det var trevligt det med, även om det spöregnade lite på oss. Dagen blev bara bättre och bättre faktiskt ända tills vi kom hem, bäst:D









10:01:04

-

Mamma; Såg att du hade tvättat svart och vitt samtidigt..
Jag; Jaaaaaaahaaaa oj, juust ja..

Det vet jag ju egentligen, förstår inte varför jag gjorde så-.-


RSS 2.0