17:01:27

-

Maah, dags att röra på sig! Annars växer jag nog fast ahahaa.
Dampungeeee


01:30:45

HIM

18:11:10

-

Var det bara jag som inte visste att det fanns något som hette Megameter (Mm) ?!

17:04:54

-

Ni vet den där frågan som alltid kommer upp när det är dags att färga håret igen,
blondin eller brunett?


23:52:31

Siggesöt

Jag har inte haft en jättepigg helg faktiskt, men det är bättre nu. Saker kan ju inte gå som man vill hela tiden liksom:)

Idag har jag varit på årsmöte för ridklubben, kul att träffa alla dom igen, så hoppas vi på massa skoj aktiviteter i år, och så hoppas vi att jag tar mig ut på fler av dom haha;) Sen har jag fixat i stallet och borstat på hästarna. Min bästa Siggeplutt stod uppbunden i gången FÖR FÖRSTA GÅNGEN på riktigt, jag är stolt över min bebis faktiskt:) Han tyckte inte alls att det var läskigt att sitta fast även om det var lite trist när matte skulle springa iväg och byta borste, han ville ju följa efter och kolla på:) Borsta gick bra som vanligt, jag har ju varit noga från början med att få borsta överallt på honom så han är lugna bullen liksom, och han tycker ju att det är bra mysigt:) Han ville dock ha en "napp" i munnen hela tiden, annars blev det tråkigt till och från. Får se över det senare.

Jag är i alla fall glad för min bebis, tacksam för att jag har fått chansen att ta hand om ett föl och se honom växa och utvecklas. Även om jag gärna haft Nikitas stöd, och jag hoppas att nästa gång går bättre, Lurvbullen ska ju trots allt få en bebis i sommar, och Lurvbulle får ju inte göra som Nikita>.<


23:21:45

-

Sigge var duktig bebis idag, har brukar ju vara lite väl framåt och nyfiken på en när man kommer men idag efter lite fixande och hjälp från Nickiponnyn så gick han undan för mig när jag bad honom. Inte sådär när man ber dom rygga utan flockaktigt, "jag vill inte leka med dig just nu, gå härifrån" Kändes som värsta grejen, jag har ju faktiskt inte hållit på så mycket med honom utom att leda i stallet och borsta och sånt. Nog för att han fortfarande är omogen, han är ju en bebis typ, men det var ju ett steg i rätt riktning nu när jag tänkte börja mera.




Äta mumsig stolpe, mmmmmm! Smutsig också:(
Min lilla bebiskille har vuxit så grymt mycket, på torsdag fyller han 7 månader. Fy fan så tiden går fort:D
14:16:06

-










RSS 2.0