18:44:16

They say it's wrong

Hemskt uppvaknande på min fina lediga dag, sotaren klampade ju in i mitt rum när jag låg och sov, jag vaknade och drog täcket över huvudet. Jävla gubbjävel kan väl knacka i alla fall. Jag var ut och red Ella sen med, inge vidare samarbete idag men jag tror det går bättre imorgon när vi båda har fått lite att tänka på. Sen har jag räknat matte tills jag blev tvungen att ringa min stora smarta bror för att be om hjälp, då började jag känna mig lite korkad och efterbliven så efter det lösta talet bestämde jag mig för att städa, och se så långt jag kom! Jag hittade datorn på vägen kanske. Såhär lagom till när jag ska ut och forda hästarna med för det känns bra att göra innan det blir mörkt med för idag får jag ingen hjälp, Agnes och Emma är på något konstigt trumgrejs, ingen ville berätta vad det var så jag tänker kalla det trumgrejs.

Imorgon går jag halvdag på praktiken, lugn vecka alltså. Fast Sanna ville tvinga mig att träna imorgon så vi hinner ses innan jag åker. Hon lekte ju annat hela helgen, bitch! Men då får jag väl kanske försöka hinna med det då, efter hästar och pluggbajs. Och springa lugnt med bruten tå, öhhmm..

Jag förstår inte varför jag går i skolan fortfarande?!
00:54:00

Nicki nyckelpiga




  

Idag har jag lekt med Isa vilket alltid är lika kul, först var jag hos henne, vi gick ut med Frekja som inte alls var som jag kom ihåg henne, kul att det går framåt! Sen åkte vi hem till mig och tömkörde Ella, Signe och Anna var ute och red med, så duktiga så!

Och nu har jag skrattat så att tårarna rinner, tänker inte direkt berätta varför men det är ju kul att det finns folk här omkring som gillar att roa andra med, eller kanske skämma ut sig själva. Skrattade gjorde jag i alla fall! Har pratat med världens bästa också, då skrattade jag ännu mera så om det är sant att skratt förlänger livet så kommer jag att leva alldeles för länge.

Biljetterna är bestälda så jag kommer åka på torsdag och komma hem nästa torsdag, jag älskar mitt liv lite extra mycket när jag får åka till Michael<3

18:06:59

I don't want to



Jag skiter i att rida, jag såg att det regnade massor och bestämde mig för att vara sur istället. Lyssnar på Linamusik och saknar henne lite.

Jag känner mig lite förvirrad faktiskt.

15:47:40

you're the master

Jag tror att jag börjar bli lite sjuk igen, allt det här kan inte vara vätskebrist faktiskt. Men nu är jag i alla fall uppe igen! Efter mycket vatten och lite huvudvärkstabletter woho! Hade tänkt gå ut och gå lite med Ella idag så får jag se vad dom andra får göra för lite ska jag väl orka rida även om jag har döont i benen, träningsvärk! Jag brukar gilla det men inte när jag har det i benen.

Jag ska lyckas beställa biljetter idag med, och plugga, och släcka lampor för det sa Isafin att jag var tvungen att göra. Sämst att dom lägger tiden så sent för jag tycker om att se när det är mörkt, och det är svårt att plugga när man inte ser.

Har lagt in alla bilder från kameran med, äntligen?


Sanna var modig och hade Bosse'n i knät:)


Teddy<3


Från Sandras fest XD
22:45:16

all night long

Känner att jag måste göra något nytt.


21:55:00

faceless

Jag är ju lite förälskad i fullblodet som jag har fått rida på praktiken, jag vet att jag inte ska ha hem den även om han är till salu men lite kär kan jag väl få vara i alla fall. Hunden Teddy skulle jag också vilja ta med mig hem faktiskt haha! Så sjukt söt! Imorgon ska jag försöka ta lite bilder, men det är så svårt att få tid till det:S

Signe och Anna var duktiga och red idag, städade i stallet gjorde dom med, tack! Så jag hade bara Ellan kvar när jag kom hem, hon behöver lugna ner sig och lyssna lite mera på mig men det kan vi jobba mera på när jag lärt känna henne bättre med, lilla sötponny<3

Jag är glad, även om den där konstiga känslan är där, jag kan leva med den.

Korn-Here to stay

 
22:25:21

Far away

Praktiken var superkul! Idag har jag mockat, ridit och kört shettis. Det är jätte lätt att prata med Lena och jag trivs redan jätte bra! Dom har fem söta hundvalpar som är två veckor gamla och tre vuxna hundar. Teddy som en av hundarna heter fick hoppa upp i famnen på mig en gång och efter det ville han vara min bästis hela dagen haha! Jag fick rida ett varmblodsto som kallades för Kitty, hon var väldigt kort men väldigt trevlig också så det var kul:)

När jag kom hem hade Signe och Anna redan varit duktiga och ridit men jag orkade i alla fall ut och tog en tur på Tahoe, lite busig var han men han blir bättre och bättre hela tiden! Fast jag vill ha en ny sadel, en mjuk, är så sjukt trött på att få ont i arslet varje gång jag sitter i den!

Nu börjar jag bli sämst men jag tänker inte träna imorgon heller faktiskt, vill bli frisk!
15:06:27

Take it off

Gissa vart jag sitter?! Jo vid min stationära dator kanske mohaha! Micke och Lina var här igår och så fort han tittade på den så fungerade den ju såklart. Spotify fungerar på den här med så jag älskar mitt liv lite mer än vanligt! Hatkärlek till dator och tack Micke!

Idag skiner solen vilket känns bra, jag och Sanna har suttit ute på trappan massor med kaninerna och myst, det kommer komma bilder men det tar jag imorgon, Sanna vågade ju faktiskt ha kaninen i knät och sa till och med att hon gillade den lite. Fast hon gillade bara Bossen eftersom att han inte har röda ögon.



Ikväll har Sandra fest för hon har fyllt 20, grattis henne och tack för att vi får komma haha:D Det kommer bli kul, Sanna har lovat att vara party för min skull så jag inte blir sur och går hem eller något sånt konstigt. Mamma har lovat att hålla sig vaken så att jag kommer hem med, men i vilket skick får vi väl se;-)


Gammal coolingbild på mig och Sannabanan!
21:45:47

Mocka skiit!

Jag har fått praktikplats i ett stall som heter Tolboda, faktiskt där Nikita var i sommras för betäckning! Hon som ägde stället var jätte snäll och trevlig så jag tror att det blir lättare för mig. Jag vet inte hur mycket verksamhet hon har den här tiden på året men hon tog emot praktikanter i alla fall så jag är nöjd med det^^ Så från och med måndag och två veckor framåt ska jag leka fri från skolan och hålla på med det som jag tycker bäst om!:D

Hoppas Nikita har en fölis i magen^^

22:51:28

Leeeediiiiiiiiiiig<3

Ledig dag, jag både älskar och hatar lediga dagar. Jag kommer upp så sent men det är ju så skönt att vila lite när man ändå inte har skola, och man hinner ändå med alla saker man ska göra. Jag red i alla fall ut på Ella först och hon var jätte duktig, ska sätta upp lite mål senare så jag har något mer att jobba på. Sen lite senare tvingade jag syster att rida ut med mig så hon fick rida Nicki och Jag red Tahoe, vi red barbacka och båda hästarna var fulla av bus! Tahoe galopperade, fast jag var ju inte med på det men det är kul att se att han väljer den gångarten ibland med eftersom att han har så svårt för den.

Sen har jag gullat med kaninerna, den ena, Kompis är lite blyg, jag tror att han längtar hem lite faktiskt, men det är sött, jag sa det till den förra ägaren, Annso och hon saknade ju honom med^^ Vi får se, han får lite mera tid att anpassa sig annars kanske han får flytta hem igen. Bossen trivs i alla fall och han gör sig sedd varje gång man går förbi buren:)


Kompis


Bossen

Jag saknar att ha långa naglar! Det går ju inte att klia sig någonstans! Och jag hatar mitt hår, men det gillar nog inte mig heller, måste skaffa massor med hårinpackningar så jag kanske slipper bli skallig. Och jag saknar min Michael, för han är det bästa som finns!
01:01:53

It lasted longer than you

Marilyn Manson-Putting holes in happiness

13:53:54

Fireflies

 

Owl city-Fireflies



You would not believe your eyes
If ten million fireflies
Lit up the world as I fell asleep

'Cause they'd fill the open air
And leave teardrops everywhere
You'd think me rude
But I would just stand and stare

I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems

'Cause I'd get a thousand hugs
From ten thousand lightning bugs
As they tried to teach me how to dance

A foxtrot above my head
A sock hop beneath my bed
A disco ball is just hanging by a thread

I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems
When I fall asleep

Leave my door open just a crack
(Please take me away from here)
'Cause I feel like such an insomniac
(Please take me away from here)
Why do I tire of counting sheep
(Please take me away from here)
When I'm far too tired to fall asleep

To ten million fireflies
I'm weird 'cause I hate goodbyes
I got misty eyes as they said farewell

But I'll know where several are
If my dreams get real bizarre
'Cause I saved a few and I keep them in a jar

I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems
When I fall asleep

I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems
When I fall asleep

I'd like to make myself believe
That planet earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
Because my dreams are bursting at the seams
21:24:29

Kaffeknark

Jag har egentligen inget vettigt att skriva, jag har ju inte skrivit något på flera dagar, ska jag vara helt ärlig har jag inte ens tittat på datorn. Internet är så hemskt störigt så jag har inte orkat med det och jag har varit lite stressad över den stationära datorn som har alla mina saker på sig men som vägrar att släppa ut dom! Men den skulle snälla Micke hjälpa mig med någon dag i alla fall. Spotify på den här lilla skitdatorn vägrar ju att fungera och då kan det ju vara lite kul med någon annan musik i alla fall.



Livet imorgon kommer inte att bli vackert, en hel dag med matte och fysik men helt utan hjärna att tänka med! Gillar det inte alls!


Första dagen när Ella skulle få komma in i hagen
RSS 2.0