22:34:56

Wanna be somebody

Lurvbulle var på trevligt humör idag, om det var mitt humör som smittade eller Eva-lotts och Disas sällskap vet jag inte men det var trevligt i alla fall. Har fått det skottat vid stallet också så jag inte behöver pulsa runt i djup snö. Nu vill jag bara ha ett par söta vantar och kanske en trevligare sko så jag slipper frysa sönder i stallet. Scoteroverallen jag fick förra eller året innan det är i alla fall det bästa som finns, skulle det vara socialt accepterat för en 18-åring att springa runt med en sån hela livet så skulle jag göra det!





PLUGGA!

17:23:36

Grendel

13:03:28

Take care

Hälla i mig några huvudvärkstabletter då så jag orkar med resten av dagen, stall, hund och plugg men kanske inte i den ordningen. Hunden mår inte så jättebra faktiskt men det är väl inte så konstigt när man smäller i sig råttgift till lördagsfrukost. Jag har visspat ägg åt henne idag för det gillar hon, annars sover hon mest, fast det är ju så det ska vara så hon inte får några elaka blödningar i kroppen. Hon fick en egen säng att ligga i men den ville hon inte ha, något bortskämd min lilla vovve ja:)


(Den där Sanna är ju förresten jävligt duktig på att fota med sin kamera ni vet, hon har tagit dom på Nikita i förra inlägget också, hon vill ha beröm för det!)

Förhoppningsvis får jag hjälp av Signe i stallet(a) Då går ju allt så galet mycket snabbare! Dessutom får båda knasarna komma ut på en tur i skogen och då blir Ella sötare för hon gillar sällskap. Ska ta in min hoppsadel och knäppa kort på med så jag kan försöka sälja den sen, så om någon är intresserad av en nyomstoppad Crown partiot (som jag inte kommer ihåg något mer om just nu) så får ni glo på den sen! Skönaste sadeln jag suttit i, nästan så jag vill fundera på att köpa en ponny som passar i sadeln istället för tvärtom(a)

Plugga ska jag göra nu! Kul med hästkunskap även om det hade varit roligare och bättre för mig och mitt projekt att få läsa om det ännu mera^^
23:01:58

Ponny vet nog att jag saknar henne


17:09:30

Lurvbulle Ellan



"Hej, jag heter Lurvbulle och jag gillar inte när Thea kommer på konstiga saker, så som uteritter själva i mörkret eller att pulsa i den så galet djupa snön, det är ju jobbigt och dom andra får ju stå kvar och ha värsta party i hagen och det tycker jag är orättvist."
10:29:26

Råttgift

Dryg helgen blir när hunden startar den med att sätta i sig 15 år gammalt råttgift, ingen vet hur mycket bara att hon har hittat det i uthuset, käkat/grävt ner och lagt påsen så fint på grusuppfarten där den syntes bra. Hon fick åka till veterinären och få kräkmedel, K-vitaminspruta, kolvatten, en annan gegga och tabletter och sen mådde hon bra till igårkväll för då fick hon feber och då fick vi åka igen och dom tog blodprov ifall hon hade en blödning men veterinären var osäker så vi fick åka till Ultuna och där fick hon stanna. Hon har ingen blödning och blodet är normalt så febern kan bero på sprutorna hon fick. Men hon har feber fortfarande och gillar inte veterinärenas mat så hon äter inte heller, DROPPHUNDEN!

Dom kan ju köpa lite god mat istället, det finns ju såna som Kira som bara äter det som är gott faktiskt.


De vanligaste råttgifterna gör att blodet inte att kan koagulera genom att de minskar bildningen av vitamin K. Detta vitamin är nödvändigt för att aktivera vissa koagulationsfaktorer i blodet.

Råttgift borde fan förbjudas.
20:16:28

-

Blev helt plötsligt förvirrad, vad fan gör jag med mitt projektarbete?!



22:26:57

Bilder, massa bilder!

Jag är för lat för att fixa med filmerna nu. Men bilder är nästan lika kul!


Halloween

Vi är ganska duktiga på att laga mat egentligen:D<3

Innan prydlig tillställning på Vimmel











RSS 2.0