22:13:15

<3

18:58:03

Ut och leka i staden


22:14:00

-



18:23:29

-

15:51:30

Vilse på Ica

Önskar att jag hade en sån där gammal tant som tror att jag fortfarande bara är fem år, inte 20 som det är på riktigt. Känner mig som en femåring idag. Ni vet en sån unge som sprungit vilse på Ica-maxi och tror att den aldrig ska hitta hem igen, ensammast på jorden tills den där snälla gamla tanten kommer och räddar en haha! Mysigt ja!

Men det händer faktiskt bra saker också. Fick mail om hingstbete idag, tydligen så hade någon jag mailat tipsat en annan som hörde av sig till mig. Då hamnar Grisis närmare hemma än vad han skulle gjort annars och det är ju faktiskt mysigt. Det är hemskt nog när inte alla är hemma liksom.
17:34:15

Kiras önskelista


Kyltäcke, perfekt när man är en stor lurvig hund! Jag är dock lite osäker på hur bra det är (man ska typ doppa det i vatten) men det är ju värt ett försök eftersom älsklingsKira blir så varm så hon inte orkar leka på sommaren=fet Kira.


Snyggt halsband!
Varför är alla snygga halsband för små hundar?! Tänk om min stora feta hund också vill ha ett rosa glittrigt halsband? Det här var det snyggaste jag hittade för större hundar, och jag tror ändå att det kan bli för litet. Kira vill ha glittriga saker!
19:37:35

Rest in Peace

Folk dör, that's it. Men det betyder ju inte att man springer iväg och är glad efter, för det suger ju.

Det suger apa

18:07:32

Det gööör ooooont!!


Cambilden gör fan inte såret rättvisa, det gör vidrigt ont och jag är nästan på G att skära av läppen, nice!
10:52:03

Eeehh heej, jag heter...

Ringa till folk är seriöst något av det läskigaste jag vet. Och fatta så töntig jag känner mig varje gång jag ska ringa någon och helt plötsligt börjar må illa och så vidare. Fast det är bara den känslan innan, när man väl sitter där och pratar går det ju bra. TöntThea.

En gång när jag skulle ringa någon, så hade jag suttit och funderat jättelänge innan och när jag väl vågade ringa och skulle berätta vad jag hette så råkade jag säga dennes namn istället för mitt eget. Kände mig som världens smartaste ja!

Från och med idag ska jag ringa ett viktigt samtal varje dag, så kanske jag kommer över tönterierna haha!
15:55:51

Sakna livet på landet

Det var underbart att vara hemma en stund. Lilla ettåringen är påväg in i någon trotsperiod så jag fick bråka lite med honom, men nu är han på vår sida igen:) Och Sigge blir satan bara snyggare och snyggare, längtar fruktansvärt tills man kan rida runt på honom, men det dröjer ju såklart. Tahoe och Ella var mysigaste bollarna dom också! Så underbara djur. Caruso saknades, men han har det bättre på de gröna ängarna, och det är ju ingen i Randersbo som kommer glömma den kloka och ståtliga hästen<3

Valborg spenderades mest med att bygga hage faktiskt, vi åt god mat och hälsade på grannarna lite. Träffade världens näst sötaste (Kira var ju den sötaste) valp också. Förstår inte varför man tycker de är så söta, hade man fått chansen hade man ju nästan kramat ihjäl den haha! När jag såg den genom dörren hann jag inte ens sätta på mig båda skorna innan jag stod framför den och skulle titta(a)

Hagen blev klar så jag kan släppa ut hästarna där inna  jag åkte mot Borås igen. Inte blev dom sådär roligt hoppiga och springiga inte, nä dom dök ner i gräset och smaskade istället. Men det är väl kanske bra det egentligen, så dom inte springer sönder sig.
RSS 2.0