19:14:05

Off

Jag mår illa bara jag tänker på det faktiskt




"I'm not a slave to a world that doesn't give a shit"





05:30:02

Natten blir vad man gör den till

Jag vet inte exakt hur långt det är hem till mig men jag avrundar det till en mil bara för att poängtera hur jävla jobbigt det var att gå hem ensam klockan halv fyra på natten.
Det kallas ångest din jävla idiot.

1. Jag ska fan gå hem, tack ML och Matero för erbjudandet av soffan men jag ska gå!
2. Ojdå, mobilen dog...
3. Det här är ju inte alls jobbigt höhö.
4. Plogar man inte vägarna här omkring eller?!
5. Snö i skorna och trötta ben.
6. Blundar man och går samtidigt trillar man ja.
7. DÅLIG JÄVLA IDÉ, DÖDA MIIG
8. Jag orkar fan inte mera, men jag vågar inte ringa hem.
9. Om jag ändå kunde få sitta en stund..
10. Jag svimmar snart

Ungefär så kändes det efter varje kilometer, sånt här gör man bara en gång. Envis är jag i alla fall även om det bara tog drygt en och en halv timme hem. Skavsår och kall men jag mår mycket bättre. Och ML och Matero är fortfarande söta pojkar som hörde så att jag kom hem haha! Som om jag inte skulle ha gjort det host host. Man tänker bort mycket när man går och det kändes som att det kunde behövas lite. Hatar när loven tar slut, typ ångest på hög jävla nivå.

Pappa; Hur fan kom du hem, klockan fem?!

Humör smittar seriöst på mig, försök vara glada så jag slipper sånt jävla damp-.-'
23:15:22

Önnarps Elaine

Det har varit en lång dag i bilen men nu är i alla fall Ella hemma. Hon har bara fått träffa Nicki än så länge men imorgon släpper vi ihop dom. Sen ska jag försöka plocka ihop lite saker åt henne med, så jag vet vad som måste köpas.



Har varit i uppsala med familjen med och träffat bror, vi åt på en italiensk resturang och jag lyckas alltid beställa något som är äckligt så jag var sur. Det lät mycket där inne också så jag fick ont i huvudet och blev stressad så det var egentligen inte fint över huvud taget.

Imorgon ska jag lära pappa hur man kratsar hovar på hästar som drar åt sig bakhovarna för det såg verkligen ut som att han inte kunde det haha! Lägga på täcken kan han också behöva lära sig om han nu ska skaffa egna hästar. Men det blir säkert trevligt.

På något sätt måste jag hinna plugga kemi med eftersom att jag har prov på måndag. Det känns som ett viktigt prov så jag ska försöka bli smart och göra det bra!
00:08:14

Michael<3

Ja, bara för att jag är så galet kär i människan!





Imorgon kommer hästen hem tydligen, även om pappa helst hade jobbat då men så blir det. Kul kul! Så imorgon får ni se henne med, håll utkik!

22:30:11

I don't belong

Haha ja det blev ju lite galet igår ändå. Så jag mår inte fint idag men jag har i alla fall ridit vilket gick bra, Signe var med så sällskap fick jag ju också^^ Tahoe är lite töntig men han är fin i alla fall och Nicki sprang/hoppade på bra, hon ser så pigg ut nu för tiden. Sen somnade jag och har i stort sett sovit till nu. Bara jag sover i natt med, jag måste ju faktiskt vara pigg imorgon eftersom att jag måste hinna rida innan två för sen ska jag på möte med smörgåstårta!



Jag är beroende av att alla runt omkring mig är glada, så jag kommer alltid att försöka trösta och skoja om det är någon som är ledsen. Det ligger inte något bakom det, jag har alltid varit så.


21:01:42

I wonder why

SJ suger, jag har varit på bio och jag tyckte inte att det var nice att komma hem. Men helgen var underbar! Jag älskar dig Michael.

Idag har jag i alla fall ridit Tahoe och eftersom att snön är mjuk och fin att landa i passade jag på att trilla av. Det var världens sämsta anledning att trilla av för men man behöver ju göra det ibland med. Signe red Nicki som också tyckte att snön såg mjuk ut så hon rullade sig lite idag. Det verkar vara ett speciellt ställe som hon lägger sig på så vi får väl sluta gå där haha! Hon tvärnitar ju inte och bockar längre i alla fall så jag tycker att hon är söt ändå.

 

Jag vill tillbaka!

01:28:23

It's a snake!

Jag satte i piercingen igen för jag kan verkligen inte bestämma mig och då är det ju bättre att ha den i tills vidare. Men smycket är inte vackert och det är livsfarligt (inte riktigt då, men den kan få för sig att sticka in i ögat) så om jag nu ska ha kvar den borde jag köpa ett nytt.




Vill ha freeedaaaaaaag!
För jag vill bara vara meed diiiig!<3
RSS 2.0