22:50:29

It will fade



I'll never belong to you

21:22:26

I believed I could get better with you

Jag gick i alla fall på kemin idag, det är ju bättre än ingenting? Lekte med Sannsi och Jass istället för ridskolan vilket faktiskt var mys, saknar sånt där. Sen åkte jag hem och somnade en halvtimme i soffan haha, duktig ja! Veterinären var här idag med, Caruso var inte alls halt idag men stel som ett badkar typ, men han ska få vila vidare och kanske skrittas sen. Men hästen lever och mår bra, det är det viktiga:)

Sen kom Signe ut så fixade vi med hästarna, red två gånger och mina pluttisar skötta sig fint. Tahoe var kung och Nikita var typ explosiv, älskade djur. Sen fixade jag allt i stallet, snälla radio börja spela bra musik?! Det vill den inte nej.

Jag planerar att få halsfluss så om någon med halsfluss läser det här kan ju den prata med mig så jag kan få lite? Bra!



Kul för dig att du tycker så, meeen det är helt enkelt fel, äckel! >:-)



20:47:58

This is it

Haha vad var det jag sa, idag var det sista gången, föralltid för nu är jag frisk och tänker aldrig trilla igen. Hon sa att jag jobbat hårt under dom två åren hon träffat mig. Jag kom inte ens ihåg hur jag var då men det var ju inte vackert. Nu finns det nästan inget som visar att jag någonsin ens har stått där, öhmm om man inte tittar så noga. Men folk som sett mig då och nu har sagt att jag ser så pigg ut, att det nästan lyser om det, och det är coolt, för jag kommer verkligen inte ihåg haha! Men WOOOOOOOOW äntligen slipper jag. Har inte ens ett återbesök så:) Tack Grete!

Hästen var bättre i benet idag med, fan va glad jag blev och imorgon kommer veterinären. Alla hoppas annars slår jag er! Hann rida Nikita med som lekte gummiboll, antagligen för att jag red i dressyrsadeln. Fick i alla fall ont i ryggen, ingen fattar varför jag älskar ponnyn! Men det gör jag.

Jag har ingen aning om varför jag är på så bra humör, med det känns bra! Allt känns bra. Förutom att det är kallt ute men jag ska lära mig hur man tar på sig kläder någongång, jag lovar.



Jag tror inte att man kan tro såna saker, det är nog något man vet, men om man får tro gör jag det, för då har jag fortfarande inte erkänt, bara hoppats.
13:17:47

Dextro Energy

Hoho sitter i skolan då och har studietid, det är fint för då kan jag plugga vad jag vill, om jag nu får lust att börja med det haha! Har skrivit två meningar på uppsatsen som skulle vara inne idag, ojoj, ska fortsätta snart för jag kanske kan hinna om jag bara vill ha G på den, och det duger ju verkligen för djur- och växtliv suger ändå. Jag är ju inte så intresserad av alger och mossa, tyvärr.

Wohoo nu har jag skrivit elva rader på uppsatsen helt plötsligt, tufft, synd att sånt som man tydligen måste lära sig ska vara så satans tråkigt. Finns ju många kul saker som man skulle behöva lära sig men dom tar man ju inte med i skolan för dom är roliga. Skolan ska inte vara kul>.<

Men nu ska vi vara glada, öhhm, över att mossan inte har vattenledande kärl? Nej okey jag är faktiskt glad. En aning förvirrad men fortfarande glad. Fast nu blev jag ledsen haha, min mp3 håller ju på att dö! Fuck den. Fast jag ska ju bara vara i skolan till två så jag dör väl inte utan heller:) Fast jag ska till östhammar, då kanske jag dör, man vet aldrig. Ska se till att jag slipper det i framtiden nu, ska säga det tydligt idag, skrika det om ingen lyssnar för jag är frisk.

Gick en promenad på lunchen, jag borde ha pluggat då för sköter man sig inte får man lida, men det är svårt att hinna med och jag behövde gå. Skulle jag sköta mig jämt skulle dygnets timmar inte räcka till, jag skulle behöva minst lika många till.
19:26:47

Where do I start?

Idag kände jag mig verkligen äckligt korkad. Matten och fysiken var svårt tror jag, på matten satt jag ocj skrev jätte mycket men själv var jag nog inte medveten om det alls. Fysiken sen skrev jag ett tag tills jag ville skärpa mig och försöka koncentrera mig men då jävlar förvsann allt och jag började smula sönder mtt sudd istället. Men det var ju den där sjuka känslan, när jag skrev och skrev men inte förstod det alls. Förhoppningsvis var det mesta rätt men jag förstår fortfarande inte! Jag vill vara smart.

När skolan var slut åkte jag hem direkt, slöade lite och sen fick jag skynda mig ut i stallet. Tömkörde Nikita idag med framsteg! Först var hon lite nervös över linorna men sen rullade det på bra. Gjorde mest enkla svängar och testade lite trav. Duktig liten ponny! Efter det ville jag hålla mig sysselsatt så jag städade i stallet och gjorde rent borstarna, snyggt.



Föresten är det ju svinkallt ute! Höll på att dö när jag var ute i stallet. Händerna ville helst bli stela isbitar och det går ju inte att beskriva hur skönt det var att skölja varmvatten på dom senxD Mörk och jävligt är det ju också! Vill ha tillbaka sommaren!



Ska försöka att inte börja röka igen, får man säga att det är tråkigt? Jag vill men ändå inte på något sätt. Men jag måste ju säga att jag verkar älska att plåga mig själv, börjar och slutar lite hur som helst. Det suger ju minst lika mycket att sluta varje gång men så gör jag ändå. För idag har jag då inte gjort det. Vi får väl se.

16:28:14

Caruso Starlight

Haha nej, jag är väl ungefär så arg som en liten Thea kan bli innan hon börjar kasta saker omkring sig, helst på folk okey. Det skulle ju ha varit gjort för nästan ett år sen och ni har fan inget att skylla ifrån er på så som vi har tjatat och bett. Nu står han där och lever antagligen sina sista dagar på grund av en dum jävla senskada. Han känner det säkert också och nej, det finns inte ord för det. Nu kan ni inte ta skiten och stå för det heller utan det är jag som får försöka komma på varför det inte gjordes när det skulle. Tack tack!





Håll tummarna för Sveriges vackraste häst, nu behöver han verkligen det.



23:00:12

Imagination sets us free

Welcome to my freekshow.

Jag är jätte glad och inte alls glad på samma gång och det känns verkligen konstigt.





Man kan ju inte vara omtyckt av alla, även om det skulle vara lite roligare än sånt här. För jag orkar inte bråka nu, det känns inte som en så viktig del av mig. Så säg vad ni vill om ni nu tycker att era liv känns bättre av det. Jag kommer inte direkt att lyssna för jag vet bättre själv. Även om man funderar på det ibland. Men så länge jag vill går allt, jag vet.




20:41:31

Mih<3

Igår var lila Thea till stockholm för att träffa bästa fin, självklart händer det lite läskiga saker på vägen men det fixade lilla Sannsi upp, det var också hon som stod för all nervositet så den slapp jag i alla fall, fint! Att vara nervös måste ju vara det läskigaste som finns, eller i alla fall obehagligaste.

Men jaa, i alla fall, jag måste väl komma någon vart kanske. Träffade fin vid stationen så fick han visa massa saker, öhöhh ja vi vet att det är jag som bor här och borde hitta mer men inte jag heller, kom inte ihåg att det var så stort. Så gick vi runt lite och tittade på skor först och sen gick vi ner till vattnet, jag vet inte vad det heter men vid gamla stan i alla fall, med dom läskiga smågatorna. Vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen, det var en fin helg, och jag kommer att sakna dig. Faktiskt.

Deathstars- Blitzkrieg


Och jag har bott på hotell för första gången i mitt liv tror jag! Är det bättre sent än aldrig kanske? Antar det för det var ju lite häftigt, typ värsta korridorerna som man kunde gå lite vilse i, och man får inte glömma akvariet med rockan där nere heller! Det var tufft. Smart är jag också som hade packat ner kameran men som inte tog en enda bild. Skit duktigt, verkligen.

Kom hem idag till en glad hund och en halt häst, fast Caruso ver ju iofs redan dålig i benen men nu är det nog slut snart och kanske dags att gå vidare..

12:11:57

I want you to know

Gråt inte jag är hemma imorgon.

22:26:17

Like I have time for you?!

Nej österby var ju inte så roligt idag, kände att jag behövde komma hem ändå. Och jag är ju inte lite seg heller! Jag har sjukt ont i käken typ där hon la bedövningen tror jag, jävla äckel. Sur liten Thea jaao. Men Sannsibaby åker med mig in till Uppsala imorgon i alla fall, det är jag gladis för, det är så tråkigt att åka själv. Någon måste påminna mig om att ladda mp3 saken för den kan ju vara fin att ha faktiskt. Men jag kommer glömma som vanligt.

Haha lilla då, jag är helt enkelt för bra för dig.



18:21:24

Sanna har en penna i örat!

Woho vi tog oss till österby och tillbaka, vi ska ner snart igen fast då skiter vi i moppen! Lilla snälla Ellen kunde hämta oss och rädda oss ur allt^^ Puss på det. Nu ska jag och Sanna försöka sluta göra dumma saker, tror jag, kanske. Neeeej.

Sanna; Alltså egentligen stör jag mig inte så mkt på honom, det är bara när han säger något!

Någon; Köp en sån här, 900 spänn!
Sanna tittar och håller med
Sanna; Sa dom smör?
16:50:04

Rebell

Tandis idag då, riktiga hemskheter och jag hatar subban som försökte döda mig! Sen var jag i alla fall bedövad i halva munnen sjukt länge och då kunde jag ju sura lite över det när jag satt och väntade på bussen till stan. Så alla som har fått klagsms och svarat på dom är finast<3 Sen åkte jag i alla fall in till stan för att träffa lilla Sannaälskling så hade vi kul där ett tag innan vi kom på att vi ville åka hem till mig och vara ensamma där för min familj hade fått för sig att gå ut och käka grekmat och det hade väl inte jag någon större lust med.



Så nu sitter vi här med ostbågar som för övrigt är skit äckligt och lyssnar på konstig musik som ingen av oss egentligen tycker om. Men det är mysigt, fast nu började vi fundera på om vi kanske ska sno en moppe och ta oss ner till österby en stund, fast det är inte bra för jag får fan inte köra den haha! Vi trotsar livet eller något höh.

Kidnie var skit söt idag när jag och Sanna satt ute. Grannens hund kom över till våran gård och ville hälsa på oss och då springer hon fram till hunden och reser värsta raggen och mjaaowar lite mesigt. Fast hunden var tydligen mesig den med för den gick på det och gick därifrån lite skamset sådär och Kidnie efter så hon såg till att den försvann ordentligt. Älskar lilla kissemissen<3
23:20:04

How to make a snowangel

Det spelar faktiskt ingen roll vad som säger, nu är det såhär och jag tänker göra det så. Kan ju verkligen inte bli enklare än så haha!

Isa kom hit idag ja, vi red lite och åt massor av mackor! Ingen vet hur vi fick i oss så mkt hellerxD Men det var roligt. Och ja jag har rökt, förstår inte att det ska vara så svårt att sluta. Jag är född rökare helt enkelt, nästan. Kommer säkert röka imorgon och i helgen med>.< Ska ju till tandläkaren imorgon och dom ska ju döda mig antar jag. Jag vet inte, men man blir så lugn av det. Fuck! Beundrar verkligen dom som aldrig ens har testat, häftigare finns inte! Men jag ska inte se det som värsta end of the world heller. Det dör jag inte av. Fast det är pinsamt för jag trodde verkligen att jag var starkare än så:O

Ahh ja jag längtar till i helgen, massa faktiskt, fast Sanna vet hur det är. Henne ska jag ju träffa imorgon med, myspys^^

Österby är galet, ni är galna haha:D Säkert därför ni är så mysi^^ Eller något, nej läskiga. Älskigt<3

13:45:28

Boom Boom Boom!

Åhh nu sitter man här med en kopp äckligt kaffe och absolut ingenting att göra. Fast jag är ledig ifrån skolan idag i alla fall, det är jätte skönt! Jag vet att jag kanske borde plugga lite men nejtack. Isafin skulle ju komma hit snart men hon är seg som en nånting ja. Det är ju inte fint, det mesta i livet måste ju i alla fall röra sig framåt, helst snabbt. Min handled är konstig med och gör jätte ont, haha jag ska då alltid ha ont någonstans:O Ofta på flera ställen samtidigt, ingen vet varför. Men Isaaa!!!

Nu tänker jag inte sitta stilla längre, ska ändå hinna ut och fixa så lilla Isa får leta i stallet antar jag:O Puss på det.

Danko Jones-Dance



21:19:42

A part of me is empty

Jag hatar hatar hatar kemi, nu har jag sagt det femhundra gånger men det är så sant! Finns inget som är drygare faktiskt och trapporna upp är inte fina dom heller. Efter kemin bar det ut till ridskolan i alla fall vilket var onödigt för vi gjorde inget vettigt alls. Det är tur att jag bara har det till vecka 44 eller något sånt. Sen slipper jag skiten wohooo! Träffade Isafin i stan också, eller neej, hon väntade ju på mig i stan så vi gjorde sällskap hem, enda hem till mig faktiskt:) Vi fick för oss att rida och det gjorde vi ju även om vi kom ut lite för sent så vi fick rida i mörkret på nervvraken. Haha hästarna tittade verkligen på allt men det gick bra^^



Och idag är vi glada för idag hände det bra saker:D Sånt får man inte glömma och se till det lilla liksom. Lycka i ren form ja!

Isa; Soppa är godare när man sörplar, det är ju nästan själva grejjen!
Jasse; Om soppan är god ja!
23:30:51

Cupcake

Du har seriöst problem och ja, jag älskar dig ändå.
21:01:21

Would you care if I was lost?

Jo men jag är glad.

Tycker att dagen har varit bra även om jag har haft väldigt tråkigt till och från. Vi var till evulutionsmuséet och det var väl äckligt, massor av uppstoppade djur och SPINDLAR! Haha spindlarna sket jag i, då gick jag faktiskt därifrån, klarar inte av det än men vänta bara! Det drog i alla fall över tiden med typ en halvtimme så jag kom hem sent så jag hann bara rida Tahoe men Nikita kan gott vila en dag. Signe red Whanna och NickiPicki, gick skit bra:D

Mamma är galen och har börjat titta efter en ny häst till mig, en stor dyr jävel vill hon ha, hon som hatar hästar vill köpa en till mig som inte vill ha en till än. Nu har verkligen världen snurrat ihop sig. Men det är fint!



Isa skickade gamla bilder ifrån när hon och jag praoade hos Pamela med hennes jätte hästar!

00:19:58

to the middle of nowhere



Jag antar att det inte spelar någon roll om jag skriker? Du hör ju ändå inte.


Det finns en lång rad olika saker som irriterar mig just nu, jag tror faktiskt inte att jag tänker gå in så långt på något av dessa men själva irritationen bör fås ut innan den äter upp mig. Sånt har hänt säkert. En så kallad irritationstumör kanske? En elakartad jävel som tar över kroppen på en. Sorgligt. Den börjar i magen och går sedan upp i bröstkorgen för att tillslut sträcka sig mot hjärnan, har den nått så långt kan man verkligen inte andas bort den längre.

Varför?

23:46:20

Not real

ÅÅÅHHH låt mig vara eller slå mig då för fan!

Bara massa jävla matte i skolan idag, jag är väl medveten om att jag älskar matte men idag kändes det inte bra. Ingenting funkade.

Åkte hem och red i alla fall, alltid skönt att komma ut och rensa huvudet, det kan jag vara beroende av lätt! Red Nikita barbacka haha och ja, det såg säkert fint ut. Sen red jag ut på Tahoe och han va faktiskt jätte fin idag, puss på att något funkar tack!



Jag tänker inte vara med på hoppträningarna heller, känner att jag inte kommer orka med det än. Jag kommer väl alltid på något annat.

Sanna borde vara vaken och prata med mig men det är hon inte, dålig stil! Hon förstår inte att man inte behöver sova. Men vi älskar henne ändå<3

Tack du som får mig att le till och med när allt annat suger:)
23:08:54

23:08

Honey is sweet but not as sweet as you.
22:17:49

Why should I stay?!

Haha du måste väl förstå att jag inte tänker tro på det förens det händer. Hör tjatet och vet precis vad som händer tillslut ändå. Du kanske bara ska lära dig att vara tyst.
19:46:39

freedom in a cage

För man kan ju inte alltid få som man vill älskling.

18:45:11

You have to give me everything

SötSanna somnade hela tiden igår och hon blev jätte sur när jag skrek Sanna varje gång som jag såg att hon sov med haha! Hon fick ju se lite av lejonkungen men för det får hon skylla sig själv för den somnade hon ju ifrån. Jag tror faktiskt att jag också gjorde det men jag vaknade sen ändå, vet inte om jag vaknade av mig själv innan eller om telefonen väckte mig haha låter sjukt men sånt vet inte jag. Fick prata med hickig söt en stund. Jag hann se bästa biten av house of wax med, så lycklig liten Thea blev det^^



Jag och Sanna vaknade för sent och blev nästan tvugna att springa upp för pappa hade bestämt att jag skulle åka till dannemora och träna idag med. Signe kom också med så Nikita och Nicki fick åka dit idag. Nikita skötte sig mycket bättre så jag blev till och med nöjd fast vi hoppade bara små hinder. Nicki var seghetens drottning och hade ingen lust alls men galoppen kom lite tillslut. Även om man fick kramp i benen av det. Sanna lekte fotograf med min fulkamera. Duktig hon!



Jag tror inte alls, för det blir aldrig så. Tänk på vad du säger. Du har inte all tid i världen på dig om du ska bevisa något, vi orkar inte vänta.

21:02:42

I know I can make you crazy

Nu har jag och Sanna käkat pizza så vi spricker! Sanna vill lyssna på lejonkungen musik men det får hon inte^^ Min musik är bättre! Eller inte. Min syster sitter och äter ost, bara sådär liksom, för hon ville inte ha pizza. Hur dumt är inte det? Men puss på er, mys i soffan!



<3
20:11:09

She's not one of us

Shit, vilka vackra ögon!

Fredag; Skola men det tänker jag inte gå in på mer än att det var tråkigt som vanligt. Sen åkte jag hem och åkte nästan direkt iväg med Nikita för att träna i dannemora. Mycket trevligare att rida på grus än gräs. Hon var som vanligt och vi ville väl döda varandra, slutade med att jag inte orkade utan skrittade bara av henne sen. Fatta va häftigt om man kunde höra vad hon tänkte, och se allt från hennes vinkel för något har ju blivit riktigt fel. Men jag älskar lilla fulponnyn ändå<3 Av någon otroligt dum anledning som ingen förstår.



Sen åkte jag ner till Österby i alla fall, vet inte om jag egentligen hade tänkt att vara hemma men inte då. Det var väl hyffsat roligt, träffade massa snälla människor i alla fall och en äckligt söt katt som alla älskade. Puss på det! Somnade brevid snyggSanna i Linas säng som lutade, så lilla Sannsii fick ha en sovande Thea på sig tror jag.



Idaag då, åkte hem, utan moped?! Pappa som var så dryg och absolut ville ha hem den sket i det ändå. Men det var ju bara fint ändå, jag hade inte orkat köra för lilla jag lider ju av bakfylla, inte alls fint! Somnade när jag kom hem och sov hela den fina dagen, för det var skönt! Inte för att jag tror på det där att man kan sova ikapp timmar man missat men om det nu går så har jag gjort det!:D



Sanna borde komma hit snart tycker jag med, med mina adoptivkläder och något annat roligt kanske? Sanna herself är ju kul, kärlek till henne!



Sankar Bronski, fattar inte hur det kunde hända så.. Det gick fel och jag hatar det.

20:45:19

Blood is like water

Lovar att jag dör snart! Men då dör jag lycklig.

Idag hade jag första provet i litteratushistoria, det som jag inte ens visste vad det var men gissa vem som fick alla rätt?! JAAAG!!! Haha min lärare trodde inte att det var sant för jag är ju som sagt inte bäst på att gå i skolan, jag har en jävla tur som har så lätt för mig bara. Men jag är lycklig, jag äger! Självförtroende tillbaka.



Men jag åkte hem tidigare från skolan idag med, hrmm Thea skärpning! Men det var skönt, jag är inte frisk än heller. Jag hostar fortfarande som en jävla kamel. Väl hemma låg jag i soffan ett tag, läste tidningen och glodde på tv tills jag kom på att jag ville rida. Nikita gick väl hyffast, jag ska inte klaga för jag red dåligt med. Körde lite markarbete i alla fall och se om hon tänker lugna ner sig lite med bommarna. Sen fick jag för mig att städa lite i stallet vilket var typ det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv! Mina fötter och min rygg är dööda. Men snyggt blev det! Grannens häst står i stallet nu i två dagar med för han var tydligen halt på tre av benen, inte bra.

Nu ska jag bara vila, såg att det var en förhoppningsvis rolig film på tv snart, får väl se vad jag tycker, om jag tittar. Skulle behöva choklad i mängder! Imorgon är det fredag ju! Sanna är en galen bitch och var tvungen att göra något, annars hotade hon att åka bort och det vill vi ju inte så vi ska väl ut och glo kanske då. Binda fast henne vid ett träd och se glada ut:) Puss på det<3

10:39:13

I want out

För det är ju när man erkänner det som allt går åt helvete.

20:35:01

I'll do this my way

Jag hatar att inte ha något roligt att göra, och purjolök, det är äckligt!




17:31:35

I don't think so, no more

Nu är det nog fan dags att kassera min stationära dator, den är helt dum i huvudet!



Jag var i skolan halva dagen idag så jag inte missade mera kemi för där vill man ju inte ligga efter. Men jag är fortfarande sjuk så jag åkte hem istället för att åka ut till ridskolan. Det är värdelöst där ändå. Prov har jag imorgon med i typ litteraturhistoria. Men det är tufft för jag har hittat två författare som jag tyckte verkade skit häftiga. Men jag hinner inte ta reda på så mycket om dom innan provet och efter kommer jag väl inte orka läsa något om dom.



Ingen ridning för mig idag heller, här gäller det att samla krafter! Fast det är så mycket annat jag borde göra, vill bara lägga mig någonstans och sova som fan, fast ändå inte. Vill bli frisk men det känns som att jag kan drömma om det just nu. Men snart är det väl helg! Jag var helt säker på att det var tisdag idag men det var det tydligen inte:O Men det är bra, en extradag vill jag inte ha heller.



Åhh jag tycker att tiden kan gå lite fortare nu! Det här börjar bli tråkigt. Jag behöver förändring nu! Men okey, woo det är ju inte så långt kvar till november? Då ska jag se Marilyn Manson fast det visste väl alla redan. Men sånt längtar jag till:D Kommer ihåg när jag såg honom 2007, bättre dag går inte att få.
22:05:44

I can't leave it all behind

Jag gick till skolan idag med fast jag tog lite extra tid på mig på morgonen, säg sådär fem timmar (A) Jag orkade inte sitta på den jävla studietiden så jag tyckte att jag kunde få glo lite hemma istället. Det var riktigt skönt faktiskt och det tänker jag lätt göra på fredag med, om jag är i skolan då. Man kan ju inte påstå att man blir friskare av att vara i skolan och jag typ proppar i mig Ibumetin så att allt ska försvinna. Men jag hostar ändå snart ut lungorna! Och när jag skulle åka hem så hade jag missat bussen så jag fick ta tåget, och jag är verkligen imponerad på hur folk tror att man går på, det var ju en jävla fettokärring som inte fattade att hon stod efter mig så hon mosade sig fram och typ dödade alla på vägen in, såna armbågar vi!

Red när jag kom hem i alla fall, Nikita gick super duper mega bra! Fan va lycklig jag blev haha! Ibland kan man älska ponnyn! Jag hade klurat ut värsta bästa övningen innan så hon skulle lyssna på allt som jag ville och det funkade ju. Sen red jag Tahoe, honom fick jag bråka lite med innan han började lyssna men sen fick han som en klocka han med! Älsklingen:) Nicki och Whanna fixade Signe och Frida med så dom slapp jag med haha.

Jag har prov på torsdag med, fan hur nu det ska gå till. Höhö alltid lika duktig Thea, vet att alla älskar mig ändå! host host)) Jag har fått brev från pliktverket! Mohaha lämplighetstest här kommer jag, nej jag vet att jag inte kommer klara av det men jag kan tycka att det är roligt ändå.

Och jag hatar människor som inte vet hur man respekterar och tolerrerar andra, ni kan dö:)



Ge mig mitt liv utan skola och närmare <zz<zötos, då skulle jag inte vara såhär
20:19:19

There is no escape

Ja Thea, du vet hur det går när man inte sover om nätterna. Men jag tycker faktiskt att det är roligare att prata i telefonen än att sova och vänta på en måndag. Tack snälla som pratade med mig:)

Idag var jag tvungen att åka iväg till skolan för jag hade bara matte och fysik, sånt kan man tydligen inte missa hur som helst även om man är så sjuk så att man inte riktigt vet vad man heter. Men det var snabbt avklarat och jag var hemma igen till tre även om busschauffören körde så långsamt han kunde, när han skulle svänga in till skyttorp började han bromsa typ en kilometer innan och stod ju i stort sätt stilla 200meter innan svängen, illa!

När jag väl kom hem fick jag skynda mig ut i stallet och rida i alla fall, min puckoponny vill röra på sig fast det blev ändå mest skritt idag. Signe och Agnes var med ut också^^



Har fått två nya mail om Tahoe, en av dom verkar riktigt bra fast hon bodde en bit bort så man vet aldrig. Fina älsklingen, vill ju ha kvar honom men jag vet att det är bättre att göra såhär. Usch vill inte tänka på det, kommer sakna honom om han åker.



Hejdå lilla Nisse/Sven/Banan som åker till Kina idag och stannar där i hundra år minst! Ha det fint^^

Pussigull<3

20:47:27

You light my fire

Sanna leker fakir<3 Haha jag kunde ju! Smart Thea då.
>


Red Nikita på det nya bettet idag, gick väl sådär, skritten blev jätte fin och hon slappnade av men traven fick jag jobba mera med. Lite galopp med fast då bockade hon>.< Knasponny! Aja men det var tjejer här och red idag med, duktiga^^ Saga fick rida lite på Whanna med, hon är supersöt och tycker allt är så roligt:) 

Jag är sjuk med och har tappat bort matteboken. Jag som verkligen borde ha räknat matte! Fan, men jag får leka med fysiken och kemin istället, men det suger. Ny vecka imorgon ju och jag ligger efter! Äckligt, vill inte gå i skolan mer, tycker jag har gått tillräckligt nu. Men inte då. Får försöka anstränga mig mera, men som sagt, var fan har jag min motivation?! Poff borta!

Pussigull<3
13:57:10

None else can feel it for you

Kulturnatten igår då, jag är smart och tvingar in Isafin redan till fyra, men det var bra, vi träffade på hennes kompis "Sten" som var trevlig. Sen strosade vi runt bara, kämpade oss upp för slottsbacken men dog på vägen så där låg vi en stund och skrattade åt oss själva. Vi hittade Sannsii i botaniska och var där en liten stund innan vi kom på att vi var hungriga så WOHOO jag fick min pizza tillslut! Även om det tog typ två veckor haha!



Men eldshowen då, den ägde! Det var lätt värt all väntan och det kalla regnet, det var verkligen skithäftigt! Jag höll ju på att få en poi i huvudet och det stänkte lampolja men det var också tufft! Sanna ägde! Ska försöka fixa filmerna så jag kan lägga upp dom här, jag har faktiskt igen aning om hur man gör, lycka till Thea! Missade att filma det som jag tyckte var snyggast men det var nog lika bra det, människorna som var med i den är inge vidare höhö! Men Sannsiibaby slukade ju elden:D! Det har jag film på! Fast hon släckte den inte i munnen, utan den brann vidare sen, sjukt! då borde det ju i alla fall ha känts i munnen eller hur?!



Aja, när allt var slut åkte Isaa med Mange hem medans jag och Sanna var kvar på stan och sprang runt och tittade, det var sjukt! Jävlar va med folk det finns. Träffade på lite folk vi kände. Satt med Sara mm vid stationen ett tag innan vi åkte med. Så sött så! Även om jag verkade sur och allt. Men jag hade sjukt ont i huvudet och ville egentligen bara hem då. Men puss på dagen, glad att jag inte missade det<3

23:42:08

I dream about your face

Första hoppträningen på länge och jag kan inte säga att jag är helt nöjd. Nikita gick klockrent i början och var hur lugn som helst men sen blev det så mycket stå still och annat spring så tillslut flög hon bara i luften hela tiden. Använde inte det nya bettet heller, kände att jag ville testa det lite hemma först och nu kändes det inte ens som att jag riktigt behövde det hela tiden heller, mot slutet kanske det hade funkat. Aja jag ska i alla fall våga släppa iväg henne mera vilket minst sagt är drygt ibland för hon går så jävla fort och hinner inte svänga, och om jag tar tillbaka henne lite blir hon förbannad. Vilket fint par eller hur? Haha nej men nu jävlar ska jag få igång ponnyn, hon ska gå lika fint som förra året:)

Signe och Nicki då, jag tyckte att det gick jätte bra. Men Nicki är lite dåligt musklad men snart kommer det nog^^ Hon bockade två gånger tror jag, var lite onödigt men hon ville väl visa att hon fortfarande kunde, annars galopperade hon på så mkt hon orkade, sötponny!

Kommer säkert lägga upp någon film imorgon om jag hinner. Även om pappa filmade med sämsta kameran och att det var mörkt ute, lite ser man nästan!



Nu är jag dötrött och vet inte riktigt vad jag ska göra. Ingen lust att sova! Men mys framför teven kanske, fast med datorn i knät ändå, blir alltid så, det är ju tråkigt att bara glo sådär hur som helst!

13:58:41

Dreams do fade

Fint att få sova lite på morgonen, och som alla förstår då är jag inte i skolan idag. Har försökt plugga kemi men satan så tråkigt det är! Vem bryr sig om isotoper?! Alla förutom jag kanske, jag vill inte veta att dom finns tack!

Träning sen idag då, länge sen sist men jag längtar. Om jag skulle kunna prata med Nikita och berätta vad vi skulle göra skulle nog hon med längta för hon var lyckligaste lilla ponnyn ever sist. Får se hur hon går på det nya bettet med, hon har lyssnat så dåligt och lagt tungan över det andra, jag hoppas på en förbättring. 





Haha, i brist på annat kul att göra^^

Den/det senaste:

Du åt? - liten baugette^^
Du drack? - kaffee
Du kramade? - Sanna kanske? eller Jasse
Du tittade på tv med? - agnes
Du satt vid datorn med? - Emma
Du sov med? - eumm ja:s
Du skrattade med? - Sannsii
Du brottades med? - Sanna

Vad ska du göra imorrn? - Det är ju kulturnatten!

Vad har du gjort idag? -  Lekt kemiproffs, dåligt proffs
Vad det kul? - NEEj
Vad vill du ha? - motivation
Vad har du för mycket av? - väldigt mkt:O
Är du singel? - Ja
Är du kär? -
Vad vill du göra nu? -Göra mera kaffe
Planer till helgen? - Kulturnatten fan! och rida
Har du mer en 5 tröjor? - oj ja
Har du mer än 2 byxor? - haha jaa
Vill du sova nu? - neej:D
Är du tillsammans med nån? - haha neej?
Har du varit tillsammans med ngn? - hahaha ja
Skulle du kunna pussa någon du var ihop med? - Men nej det tror jag verkligen inte
Har du fått nya vänner den hära månaden? - eumm, mkt möjligt faktiskt:O
Vill du ha fler vänner? - om dom är bra så,
Har du för många vänner? - ne tycker jag inte^^ lagom
Är du ovän med någon? - jämt och ständigt
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - joo
Är dina föräldrar skilda? - nejj
Har du riktiga syskon? - jaa, världens bästa faktiskt<3
Trivs du i din familj? - ibland
Hur många bor du med? - fyra, broren flyttade
Vill du dö? - neeej!
Är du lycklig? - vet inte, men inte olycklig heller
Hatar du ditt liv? - neej verkligen inte
Nämn något som gjorde dig glad igår: Min sanna<3
Vad gjorde du kl 08 imorse: glodde
Vad gjorde du för 15 min sedan: försökte väl leka kemi
Det sista du sa högt: jag ska!
Det senaste någon sa till dig:  har du gjort klart det där?
Vad har du druckit idag: Kaffe
Vad var det senaste du köpte: glass
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: ingen aning
Godaste glassmaken: tycker ju inte om glass egentligen men choklad antar jag
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ingen aning, antagligen inte
Sover du tungt: neej
Drömmer du mardrömmar: händer väl
Trivs du med ditt jobb: jag har då inget jobb
Favoritklädsel: Jeans och skjorta
Favoritlåt just nu: Marilyn Manson-(S)aint
Vad ser du om du tittar till höger: en blå vägg
Vad gör dig glad just nu: Kira baby<3
Vad ska du göra härnäst: Kemiii woho, höhö döda mei?
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: som vanligt^^
Favoritgodis: NATURGODIIIS!!!:D:D
Kläder just nu: eumm hahaha vackert, pyamasbyxor, tunika och sannas halsduk
Sommarplaner: sommaren är ju satan slut. men nästa jävlar!
Hur många kuddar sover du med: så många jag hittar, ju fler destå bättre
Spelar du något instrument: nejnejnej
Morgon eller nattmänniska: Nattuggla
Vad är viktigast för dig: dom jag tycker om
Är du kittlig: *vissla* nej inte jag heller
Snarkar du: ingen aning men det är ju ingen som har klagat
Stjärntecken: oxe
Saknar du någon nu: jag saknar massa
Äckligaste insekten: SPINDLAR, och myror
Stökigt eller välstädat: lite blandat?
Längtar du mest efter just nu: sprallighet riktad åt rätt håll?





23:11:06

MissU

Saknar tiden då du fanns för mig. Du gjorde verkligen något, som jag inte kan förklara.

21:46:37

Your love is just a lie

Finns inte ord som kan förklara hur arg jag var i morse när jag kom till skolan och lärarna säger, Men Thea vad gör du här, du är ju ledig idag. VAFAN?! Men mentorn ville prata med mig för dom var oroliga och bla bla. Låt mig vara. Jag gör allt bättre om alla slutar tjata och klaga, så käften!



Men jag åkte till Waldorf i alla fall, för där fanns det ju en Sanna som kunde skratta med mig. Så egentligen har jag suttit där hela dagen, fått jävligt ont i huvudet och stört mig något åt helvete på det mesta. Men det var trevligt. Dom tränade inför kulturnatten och körde igenom hela grejjen. Gissa vad som händer då?! Jooo en tjejs tröja börjar brinna! Och hon som stod bakom typ, du brinner! Och hon som brann tittade bakåt som att hon ville se vem som brann, tittade fram igen och sen tillbaka snabbt, man verkligen såg när det gick upp för henne att det var hon som brann haha! Jävlar så fort hon sprang! Nej asså man kan inte förklara men roligare har jag inte haft i fem sekunder.



Alla barnlärare är dvärgar med, jag har sett tre stycken idag! Var helt säker på att en av dom var ett barn tills jag förstod att hon hade grått hår och var rynkig i hela ansiktet. Visste inte vart jag skulle ta vägen.

Aja när den tortyren var slut åkte jag och Sannsi till stan och lodade. Tiggde pengar av lilla mor så vi kunde köpa mat. Massa med kebab! För vi visste ju inte riktigt vad vi skulle hitta på eftersom att pappa min skulle hämta oss några timmar senare. Vi styrde mot ån och satt där tills jag kom på att fan glass vill jag ha. Jag vet att jag hatar glass men det kändes rätt haha! Mys med baby på stan är alltid fint<3



Jag är inte bortskämd alls va, nej nej, pappa var ju bara in på hööks lite sådär ändå och köpte saker för drygt 700 spänn till mig. Svindyrt bett, saker till bettet och såklart rosa benskydd<3 Tack lilla pappa! Redo för dödshoppning imorgon. Det ska bli kul:) Inte att dö, att hoppa. Fast det bästa är att jag inte behöver oroa mig över tiden innan för imorgon tänker jag fan inte åka till skolan. Får se om jag åker dit igen över huvud taget. Något kan jag bli utan gymnasie utbildning? Inte? Nähä uteliggare för mig då! Puss<3



Thea; Sanna vad håller du på med?
Sanna; Krydda!

Sånt gjorde man ju på dagis men så är vår Sanna<3
21:28:27

I'm not frozen

Super lugn dag för jag har egentligen inte gjort något alls. Bara väntat på att tiden ska gå. Av allt väntande gick det nog långsammare för jag har aldrig varit med om en så lång dag! Jag har tänkt på massor av dåliga saker som fått mig både arg och ledsen, haha varför tänker jag på sånt?! Sen kom jag på att jag inte har något att vara missnöjd över, det är bara jag som ska vara nöjd och det är jag väl? Ja lätt! Då slutade jag tänka i alla fall.

Hästarna rymde lite idag med, jäkla Nickiponny som drar ner staketet men dom var snälla att få in igen, min Nikita såg glad ut idag. Ska nog försöka få ut henne imorgon en stund så jag vet vad som väntas till fredag för då är det ju hoppträning för superhjälten Ulf. Men det ska nog gå bra. Ska fixa massor av saker imorgon så att allt är klart på fredag för jag kommer ju inte precis hem så jag hinner fixa allt! Jävla sugskola. Men pepp! Hoppas det går bra för Signe och Nicki med^^ Jag hinner väl säkert titta på dom lite innan med, kanske filma lite?

På lördag är det kulturnatten med haha det hade jag glömt! Sanna påminde mig idag och allt blev bara "shit!" i huvudet på mig. Hade ju tänkt vara hemma i helgen så att jag är säker på att jag inte röker. Men inte då, det blir Uppsala ändå och titta på Sannsi och Jasse när dom leker med eld. Men jag längtar:)

Nu ska jag glo på någon film som går på tv, tyckte den var bra förut så jag kan väl försöka titta och se om jag gillar den fortfarande. Puss på dig som får mig att le<3



Okey att jag är världens mest sura människa just nu men jag har många bra anledningar. Har stor lust att bara skita i allt och komma på något annat. Har gått typ tre veckor i skolan och jag är så jävla trött på den och hemma bråkas det bara, behöver komma bort ett tag. Jag vill inte leva upp till någon annans krav, det är mina som gäller!

18:26:37

Sick and Tierd!

Jag tycker inte att du ska yttra dig om att någon annan är ful, för du borde verkligen titta dig själv i spegeln först. Någon gång borde ju till och med du inse varför ingen vill ha dig?
13:27:01

Here we go

Hemma från skolan idag, kände att jag behövde vila lite plus att jag har bitit sönder munnen något förjävligt så jag har ett helvete att få in mat där haha! Hade egentligen tänkt att plugga men jag kommer inte igång. Inte pepp på skolan. Kanske gå ut till hästarna en stund? Men jag åt världens sämsta lunch, miinii lite fil och lite flingor, och nästan en banan fast den åt jag inte, banan är äckligt.



Fick ett fodral(?) till min dator igår, litet svart skitfult, nej pappa det vill jag inte ha! En ful dator plus ett fult fodral blir för mycket fult. Men jag skulle få ett till, ett som jag vill ha. För lite bortskämd är jag haha. Nu flinar alla och säger: LITE?!

Nej va elakt, det får ni inte.



Jaha, någon som vet när jag kommer sluta vilja röka hela tiden? Jag vågar inte gå ut och det suger för jag måste ju ut haha! Frukt funkar verkligen inte Jasse! Det är äckligt.

Hästarna får vila idag tror jag<3

21:44:52

no music

Vem bestämmer över min existens? För jag verkar inte göra det. Och jag får inte alls göra som jag vill, men du kan väl få tro det om du så gärna vill. Sluta tänka så jävligt nu!
20:35:56

Loves me not

Om blickar kunde döda säger man, och det passar väl bra.

Har varit ute i stallet sen klockan tre, det blir ungefär sex timmar. Hoppade Nikita och Tahoe och dom var väl duktiga, fick bråka lite men tillslut går allt ju:) Men usch så trött jag blev av det. Ensam hemma efter det också så jag fick laga mat själv, det är jag verkligen inte bra på hahaxD Gjorde bara illa mig för äcklig mat som hunden ändå fick tillslut. Nu är det bara tv som gäller, titta på simpsons för det var jätte länge sen jag såg det sist. Om jag kan titta vill säga, kanske kommer på något annat^^

Förstår inte varför jag fastnade för den där ponnyn för tre år sen, idag känns det som tre år för mycket! Men jag älskar henne och hatar henne. Hon är så svår att förstå för det spelar ingen roll hur mycker jag försöker eller lyssnar, hon är ändå stum. Nikita<3

14:42:57

I wasted all my time

I hope you know you've lost my respect.

Jag har för höga krav, jag blir så trött på det. Men det har jag alltid haft, jag vet inte hur man sänker dom tror jag. Och jag är ungefär så röksugen som en människa kan bli tror jag, skulle lätt kunna börja skrika och gråta av det. Hemsk jävla känsla. Fast det är nog bara mamma som får känna av hur irriterad jag är, vill slå till henne. Hon fattar verkligen inte när man ska sluta prata. Fuck off<3
23:49:59

Du kan vara reklam!

Jag tappar kontakten, kan man säga så? Jag tappar kontrollen låter bättre men det är jag inte säker på. Vill hellre säga att jag tappar kontakten, även om det är fel. Tänk på mitt sätt! Tänk på vad du ger dig in på. Tänk på allt! Jag tappar kontakten, världen försvinner lite men kanske på ett bra sätt. Eller bra sätt, hur kan det vara bra? För om du försvinner, försvinner jag med tror jag. Fast inte så, haha nu tror alla att jag pratar om något självmordsoffer typ men alla som känner mig vet att man får läsa lite osynlig text med för att förstå. För livet är hemligt, heligt, mitt. Och jag älskar det, dig och allt.
21:13:04

Sparka på den som ligger!

Måndagar är aldrig underbara och jag tycker att alla borde hålla med mig. Förutom dom som är beroeende av skolan kanske, finns det såna? Men i alla fall, jag orkade iväg till skolan och det var tur det för vi hade bara matte och fysik, värsta krävande ämnen ju. Fast idag kändes allt det där så enkelt ändå, allt gick i en jävla fart och jag förstod verkligen allt, matte brukar jag ju förstå men jag trodde att fysiken skulle vara mkt svårare än såhär!

Maten i skolan var sämst idag, var tvungen att tigga pengar av mamma så jag skulle kunna köpa något bättre att äta, det vill säga, något man inte spyr av att titta på. Nu måste alla observera också, jag köpte mat, INTE cigg! Bäst Thea! Jag vet att jag äger.



Sen fick jag springa till bussen för att hinna hem och rida, lilla Signe skulle ju komma med och hålla mig sällskap. Alla hästar gick jätte bra^^ Signe och Nicki är som gjorda för varandra. Nikita fick jag bråka lite med i början men tillslut blev till och med jag nöjd. HON HOPPADE ÖVER VATTENMATTAN! Alla skriker av lycka! Jag gör i alla fall det. Men hon gjorde det bara om hon fick springa mot den, skritta över är tydligen läskigare.

Jag är inte rätt.
19:00:02

Älskling

Prata inte ens med mig, jag är bara förbannad och det blir inte bättre för att du finns.

Jag hatade filmen, visst att det var en fin idé men jag kan inte titta på sånt där.

Igår var det en händelserik dag? Kanske inte. Vaknade med typ massa sms och jag tror faktiskt inte att jag svarade på ett enda? Jävla dumt. Löshoppade mina hästar, Nikita hoppar fortfarande högst men nu är Tahoe inte långt efter för han var ju rent ut sagt galen. Sen hjälpte jag grannen med en av deras hästar, tömkörde lite och tillslut gick det väl hyffsat tycker jag. Sen åkte jag ner till Österby och glodde fotboll, ville ju bara dö när jag trodde att det inte skulle gå men LYCKAA! Zlatan gör en aldrig besviken. Så hjärta på honom! Sen var jag lyckligast i världen en stund och skrek lite men sen blev jag bara surare och surare. Hade ingen lust med något och vi gjorde bara tråkiga saker så jag blev ännu surare. Sov med Sanna i världens minsta säng och ville döda henne ett antal gånger. Kärlek Sanna<3

Vaknade i alla fall och kom hem tillslut, utan pizza och utan godis, fan jävla fiskmat?! Aja Grannungen fick rida lite på Whanna, SÖTSaga! Hon är ju så liten och söt så jag vet inte^^ Sen red jag och Emma med i alla fall, skrittade bara ut en bit men då fick ju puckohästarna röra på sig lite. Inte pepp på en ny skolvecka heller. Låt mig vara!

aja, kärlek!

22:37:12

I can't believe I couldn't see

Började sent i skolan idag vilket betyder att jag har fått sova idag. Har kommit på att om jag skulle få sova en timme till skulle det inte behöva bli krig på mogonen, så det är synd. Var ut till hästarna innan jag åkte i alla fall, tre av dom låg och jag kunde ju inte låta bli att gå fram och gosa lite då. Caruso knuffade jag lite på och då la han sig helt utsträckt och var verkligen jätte mys. Tahoe tyckte bara att jag va jobbig haha! Jaja skolan då, två lektioner och den första började 12:15 typ. Var inte givande om man säger så. Surat som fan i alla fall, men asså jag tror att jag kan sluta. Alla barn, börja aldrig röka! Jag har gjort massa dumt i mitt liv men att börja röka var nog fan det dummaste! Och nu skrattar alla småbarn, för det gjorde jag med när jag var mindre för jag var ju gud eller något och kunde göra vafan jag ville?! HA dröm! Det är inte fint alls. Sluta suger.

Jag red ut på pluttisWhanna i alla fall, jävla pigg i alla fall. Hon kunde minsann fatta galopp från skritt vilket hon inte allt för ofta brukar visa upp för världen. Sen gick jag lite med Nikita. Hon fick bära på vattenmattan så att hon vänjer sig någongång på riktigt. Hon kan lätt ha den över huvudet och springa men så fort den ligger på marken är den lite läskigare. Men hon gick i alla fall på den efter lite om och men. Älskade ponny!



Nästa fredag börjar hoppträningen, så jävla nervös jag är! Nikita kommer ju ha ihjäl mig. Nej okey, det kommer gå bra! Efter ett tag, när vi har rivit ridhuset och dödat alla andra? Eller ja, skenat runt i deras MIIIINIII ridhus och gått omkull och gjort illa oss lite så vi till slut förstår att endel saker måste gå långsamt? Nej okey, jag ska köpa ett bättre bett som hon inte kan ta.

Nu har jag faktiskt hyrt en film som jag ska titta på, Män som hatar kvinnor. Jag har hört att filmen inte ska vara något vidare men att boken i alla fall ska äga. Och dom hade inget bättre att hyra. Så nu ska vi se hur focuserad Thea kan vara, om jag kanske till och med kan titta på film. Fast nej, alla vet att det inte går.

22:39:51

The more we have, the more we want

Mina tankar skrämmer mig faktiskt. Även om dom inte är farliga. Kan jag det kan jag något annat, och gör jag det blir det minst sagt jobbigt att leva haha! Men jag kanske måste, medans jag har viljan, eller tankarna i alla fall. Så jävla missnöjd. Vad är det jag missar?!:O Jag vill bli riktigt trött! Och sova, för det är mys.

Jag saknar dig<3
20:05:18

Heartbreaker!

Räcker det inte med ett kaos i taget?



Ska väl börja berätta om gårdagen för jag tycker att det är intressant. Jag var med Sanna efter skolan och vi var verkligen överallt och ingenstans. Hon skulle på eldträning på kvällen och vi visste väl inte riktigt vad vi skulle hitta på så att tiden gick. Så vi gick, och åkte buss och gick ännu mer! Värsta gådagen ju, skit mys. Sen åkte vi ut till Waldorf och då tvingade jag Sanna att gunga på den coola gungan med mig, fick henne till och med att erkänna att det var extremt roligt. Och jag klättrade i myrträd och en myra åt på mig fan! Men jag hade jätte kul i alla fall, kom hem lite för sent och var kanske vaken lite för länge men det var fint. Nu har jag säkert missa att skriva en massa saker och skrivit jätte konstigt bara för att jag ville få med allt men det får duga, lätt!



Idag då, kände mig sjuk på morgonen och sur med för den delen. Lilla Thea skulle nämligen till Östhammar och hälsa på gosedjuren, hade ingen lust alls för jag ville ju till Håga igen! Men i alla fall så åkte jag vid lunch från skolan, var så jävla seg i huvudet och hade ont i halsen och allt. Ville verkligen vila och dricka kaffe eller något. Blir på sjukt dåligt humör när jag röker såhär lite. Men nu verkar det som att det bara ska vara en uppföljning i Östhammar så kanske jag slipper det där sen, SKÖT DIG NU THEA! Sen åkte jag hem och slöade lite innan jag gick ut och red med lillasyster. Tahoe galopperade i alla fall lite, duktig söti. Agnes red Nicki för typ andra gången i sitt liv haha men det gick bra. Duktiga Signe hade vart ut med Whanna innan med, skit bra! Och det blir hoppträningar för henne med, skitkul:D



Haha på bussen hem hittade jag en tidning som jag läste i brist på annat att göra, var en självmordshoppare i Barcelona som hade hoppat från åttonde våningen och typ landat på någon som gick så den med dog! Vad är sannorlikheten för det liksom?! Sorgligt men lite roande.
21:13:08

The future is mine

Den 12 september klockan 21:00 borde alla befinna sig i den botaniska trädgården i Uppsala för att titta på Uppsala fria Waldorfgymnasium+niorna som visar upp sin eldshow. Min baby är där:D Nu har jag berättat när den är, kommer ni inte och tittar blir jag tvungen att mosa er.



Ingen vidare häftig dag, glömde plånboken hemma så jag var tvungen att sno Sannas busskort hem. Fast det var väl inte det värsta egentligen, jag hade ju inga pengar utan den heller och pengar kan vara bra att ha när maten suger. Så inte mkt ätande för lilla Thea idag. Red när jag kom hem, först Nicki som surade lite i början men gick klockrent mot slutet och sen Tahoe som ville visa sina travar kunskaper. Tacka gud eller någon för mina starka ben, annars hade jag fan flugit in i ett träd, lilla piggelin häst! Resten fick faktiskt vila, blev sent ändå.

Imorgon ska jag ut till Waldorf och titta på när dom har eldträning^^ tror att det kan bli roligt. Även om jag hatade det när jag gick där haha!

<3

RSS 2.0